Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? (16/L)

Terhes vagyok? (16/L)

Figyelt kérdés

Az előző menstruációm óta 3 fiúval feküdtem le. Egyikükkel sem védekeztünk rendesen, csak megszakítással. :/ Mind3an azt mondták nem élveztem belém, de most nagyon félek. 13.án meg kellett volna jönnie, 14.én meg is jött de nem mondhatom normális vérzésnek. Napi néhány csepp 1 tampon/betét sem telik meg, és barnás, néha kicsit rózsaszínes színe van. 20a van és még mindig tart. Március végén egy hétig antibiotikumot szedtem. lehet az antibiotikum ennek a furcsaságnak az oka? Januárban is kaptam antibiotikumot és akkor is gyengébb volt kicsit. (de azért nem ennyire!!:S) mit tudok csinálni? anyáéknak nem mondhatok semmit iszonyat kiakadnának. nyáron is apám vett nekem tesztet. Lehet hogy terhes vagyok? segítsen valaki.

(16/kislány)

És kérlek titeket inkább segítsetek, ne negatív kommenteket küldjetek. :S 2 fiúval úgy feküdtem le, hogy nem voltam magamnál.

2011. ápr. 20. 14:31
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
100%

Szerintem az vagy, de nem biztos. Vegyél egy tesztet, és nézd meg. Vagy menj el dokihoz.

(Ja, és lehetett volna több eszed. Bocs.)

2011. ápr. 20. 14:37
 2/50 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj egy tesztet. És menj el AIDS szűrésre és a nemibeteg gondozóba.

(ha enyhíteni akartála sztorin azzal, hogy kétszer nem is voltál magadnál, akkor nem sikerült. )

2011. ápr. 20. 14:39
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az vagy, de az antibiotikum is befolyásolhatja. Mindenesetre csinálj tesztet. Mondanám, hogy legközelebb legyen több eszed és ne tedd tönkre az életed 16 évesen, de kétlem, hogy betartanád. :)
2011. ápr. 20. 14:39
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Segítség! Segítség!

16 évesen 3 fiúval 1 hónap alatt, úgy hogy magadnál se voltál! Gratula

Segítség! Segítség!

Hova fajul a világ.

Jól írod, te még csak KISLÁNY vagy.

Ettől függetlenül nem hiszem, hogy terhes lennél, de inkább vegyél tesztet.

Pedig megérdemelnéd a negatív kommenteket+még hogy anyud is olvassa ezt.

(Magánvélemény: én már 24 éves vagyok és riasztónak találom az ilyen kérdéseket és felfogásokat. Hová fog ez a világ fajulni így? Nem is tudom milyen érzés lenne ha ilyen gyerekem lenne....)

2011. ápr. 20. 14:43
 5/50 anonim válasza:
annyi pasival fekszel le amennyivel szeretnél de védekezzetek
2011. ápr. 20. 14:45
 6/50 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és tudom, hogy egy idióta vagyok de nem bírok magammal nagyon sok esetben. :S
2011. ápr. 20. 14:45
 7/50 anonim ***** válasza:
nem kértél negatív hozzászólást, így nem is írok semmit, az utolsó minden szavával tökéletesen egyetértek. Én sem vagyok idős, de azért ezt olvasva kiakadtam.
2011. ápr. 20. 14:46
 8/50 anonim ***** válasza:
Remélem az vagy lol.
2011. ápr. 20. 14:52
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondhatom szép! 16 évesen fűvel fával összefekszel annyi eszed nincs, h gumit húzz a pasira? Nem csak, h terhes lehetsz, de még egy csomó nemi betegséget is összeszedhetsz! Hülye vagy te gyerek! Ráadásul a szövegedből arra is utalsz, h ez már nem az első eset, h parázol a terhesség miatt! Megérdemelnéd, h elmond anyukádnak ő meg akkora pofont adjon, h a fal adja a másikat.
2011. ápr. 20. 14:54
 10/50 anonim ***** válasza:
Szerintem összeszedtél egy jó kis fertőzést, irány a nőgyógyász
2011. ápr. 20. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!