11 éves vagyok és megjött. Összegyűjtenétek az összes praktikát, ami hasznos lehet?
Bármi jöhet
átázás ellen
melyik betét jó
éjszakára miben legyek
iskolában
görcs ellen
görcs ellen jó a nospa,gyógyszermentes megoldás pedig ha egy fél literes üvegbe meleg vizet töltesz és azzal melegíted a hasad.
átázás ellen:gyakran cseréled a betét.
szerintem a legjobb az az always.
az always azért jó mert a betét hátlapja egyből a csomagolás, egyszerű és könnyű, és kidobni is, csak belegöngyölöd és leragasztod...
szerintem jobb a nedvszívó képessége, mint a többinek,
viszont a DM betétjei is nagyon jók.
emlékszem régen a libresse alig ragadt...az alwaysről ez nem mondható el...nem mozdul el az hétszentség. jó, összegyűrődhet, de kinek nem...
éjszakára vegyél nagy betétet akkor mindegy :-)
de suliba jobb a vékonyabb /kisebb
ne vegyél föl fehér nadrágot ilyenkor
2 bugyit is vehetsz fel biztonság kedvéért ha nagyon erős :-D vagy ha szoknyában vagy... bugyi a betéttel, harisnya, és á egy ilyen rövidnadrág/franciabugyi én úgy szoktam.
amúgy átázni inkább elöl vagy hátul szoktak nem középen...ha hason alszol,lehet elöl, ha ülsz, hátul...
ha később tamponnal kísérletezel, csak minivel inkább
Gratulálok :))
átázás ellen: Hát.. ha nem akarsz tampont hasznélni azz egyetlen amit tehetsz, hogy nem kezdesz el ugrálni, nem spárgázol, nem futkosol annyit, hogy ne csússzon el a betét.
melyik betét jó: én az always-t szeretem, de tisztaságiban hasznélok néha carefree-t is. de ezt te tapasztald ki, hogy melyik a neked való.
éjszakára miben legyél: bugyi, benne éjszakai betét... és én szoktam tenni magam alá egy nagyobb vékony törülközőt, hogyha valami történne ne a lepedő, és utána a matrac bánja.
iskolában: minden második szünetben menj el és lesd meg, mi a helyzet és ha kell, cserélj. ne hordj világos színű nadrágokat, és midngi legyen nálad pulcis, amit a derekadra köthetsz!
görcs ellen: hát nekem még enm volt olyan súlyos helyzetem h be kellett vmit vennem, én beülök jó meleg vízbe, összekuporodok sé a hátamra folyatom a zuhanyból a vizet.
És mégegy fontos tanács: Amikor még nem állt e a mensi, erre figyelj: Amikor elmúlik, akkor még néhány napig légy előkészültségben, tegyél be tisztaságot, mert csalós lehet és lehet h egykét napot kihagy. Nekem márvolt ilyen, szerencsére semmi baj nem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!