Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől jött meg hamarabb?

Mitől jött meg hamarabb?

Figyelt kérdés
36-40 napos a ciklusom 13 éves korom óta. De most 2 héttel korábban jött meg és semmi előjele nem volt. Nem vagyok felfázva, nem erőlködtem semmit. 28 éves vagyok, 2 éve szültem.
2010. dec. 14. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hoyg kezdödö petefészek-gyulladásod van, vagy esetleg terhes vagy és ez a beágyazódás
2010. dec. 14. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha korábban van tüszőrepedés, akkor annyival korábban jön a menszesz is. Vagy közti vérzésed van.
2010. dec. 14. 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Tök jo, nem is tudom minek örülnék jobban, terhességnek vagy petefészekgyulladásnak... :)

Hátha valoban csak ilyen "közti" vérzés.

Menjek orvoshoz fele? Mármint ha elmulik. Vagy várjam meg a legközelebbi menzeszt? ha lesz...

2010. dec. 14. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el most az orvoshoz, ha azzal jelentkezel, hogy vérzel, akkor azonnal kell(ene) fogadnia.
2010. dec. 14. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma már biztosan nem tudok menni mert egyedül vagyok itthol a gyerekkel.

Már fáj a hasam... De az is furcsa, hogy olyan barnás színű, nem olyan első napos jellegű. Per pillanat nincs is. Kb 2 órája "jött meg", de azota semmi.

Most már tényleg aggodok. Közbe meg az jár a fejembe, hogy akár baba is lehetne, mert van rá esély.

2010. dec. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!