Mi lehet ez? Fertőzés?
nem lesz gusztusos amit irok, de szeerintem amit tapasztalsz, az is folyás, csak ilyen darabos, azért tudod szétnyomkodni!
Azt hiszem erre mondják, hogy "túrós"!-már bocs
Szerintem annyira mégsem gyógyulhattál meg!
Vagy visszatérö fertözésed van!
Ha nem viszket , nem csíp , nincs kellemetlen szaga, akkor nincs nagy gáz, de ha igen akkor mindenképp menj vissza a dokihoz, valószinüleg nem volt elég hosszú a kúra ezért fertözödtél vissza, vagy a párodat is kezelni kellene (ha van)!
Próbáld meg az intim lemosót, nem sokat de az is segíthet!
ha antibiotikumos kezelést kaptál, akkor lehet , hogy a hüely ternészetes flórája PH -ja borúlt fel!
Ebben az esetben a doki ad majd valami hüvelyirigálószert.
Jobbulást kívánok.
Igy van, eridj dokihoz.
18 f/karpatalja
nincs kellemetlen szaga, nem viszket, de akkor elvileg ott nem kellene lennie semminek, igaz?:S
jövőhéten fogok menni, már van időpontom is, csak idegesített, hogy nem tudtam, hogy normális-e. Köszönöm a válaszokat!
Attól függ, hogy a folyásod mennyire minimális, és, hogy milyen?
Vizesebb állagú, krémesebb, tojásfehérje szerü,sárgásabb?
Jó ez a ciklustól is függ!
És, hogy mennyi?
Azért picit megijedtem... Annyira megörültem, hogy tényleg minimálisra csökkent a folyás, erre ezek még mindig ott vannak:( Most olvasom, hogy nagyon sok nőnél szinte lehetetlen legyőzni, mindig visszatér:(
Annyira nincs sok, a kúra előtt , ha jól emlékszem több volt...
Remélem jövőhéten fog tudni mondani valami okosat a doktornő.
Régen tudom, hogy krémesebb volt, most viszont inkább vizesebb, de annyira nem tudom megállapítani, mert csak ritkán jön, és akkor is kevés.
Lehet,m hogy undorító leszek, de azokat a fehér kis valamiket csak akkor látom, amikor nagyon széthúzom a nagyajkakat.
Remélem nem súlyos:(
Nekem a tejsavas irrigálás az, ami teljes mértékben bevált a hüvelyflórám karbantartásában. Ha úgy érzem (évente egyszer max. kétszer) hogy valami nem oké, fertőzés készülődik, akkor néhány napig irrigálok reggel-este. Eddig mindig bejött.
Amúgy meg kívül Lactacyddal mosakszom minden este már vagy 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!