26 évesen gáz ha még nem voltam nőgyógyásznál?
nem él szexuális életet h fogamzásgátlot irasson?? meg rákszűrés vagy ha teherbe esik?? ha elvetetni akrja akkor is el kell mie ha meg akarja szülni akkor is. én 15 éves vagy és el mertem menni egyedül mindenki tudta nélkül is kiderült jol tettem mert cisztám volt.
szoval sztem jo lenne ha elmenne. elmehetsz vele te is akár bemehetsz vele az orvos nem fog kiküldeni h a barátnődet nem zavarja
Elmesélem,h mit is csinál a méhnyakrák,ami egyébkén korai szakaszban gógyszerrel gyógyítható:
Először teljesen tünet mentes,majd jelentkezik egyre gyakrabban pecsételő vérzés,gondok a mensivel stb.(Nah itt már nem biztos,h tuják gyógyítani.)A betegség vége pedig az,h szinte cseppfolyóssá válnak az alsó szervei.Szerintem elég gusztstalan...
Amúgy ha nem él nemi életet,akkor tényleg nem kell eljárnia dokihoz,de ha már csak évente egyszer is szeel,akkor érdemes,mert tényleg komoly bajokat előzhet meg vele.Da ha kicsit utánaolvasol a méhnyakráknak,akkor biztos te is találsz rendes cikkeket,amikben jól le van írva,és olvastasd el vele.
Ez meg csak egy gyerekes hiszti,amit a csaj csinál.Nekem is egy évembe tellett,amíg az egyik barátnőmet elzavartam dokihoz.De megmondtam neki,h ha szexelni nem fél,akkor egy nőgyógyásztól se féljen.Addig piszkáltam míg csaknem megunta a dolgot és elment(nagy érdeme volt ebben az akkori barátjának is,aki szorgalmazta a tabit).
Örüljün neki, hogy még ingyen van az évi egy ciót, nehogymá ezt ne használjuk ki.
A saját érdeke, hogy elmenjen évente citóra, ha más gondja baja nincs is. De ha egyszer lesz neki, tuti nem hallgatná meg a panaszkodásást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!