Mi van akkor ha más okozta cselekedet miatt alakult ki a betegségem?
Figyelt kérdés
6 éves koromban anyám a kádba verte a fejem erősen szanaszét vert szíjjal vert folytogatott nem engedett sehova így lelki okok miatt súlyos mentális probléma alakult ki le is vagyok százalékolva2017. febr. 1. 21:48
1/18 gömbicica válasza:
hogy nyoma marad az ilyen bántamazásnak az biztos.
hány éves vagy?
2/18 A kérdező kommentje:
23
2017. febr. 1. 22:11
3/18 anonim válasza:
Jaj ....:( Együtterzek. Hasonló volt a gyerekkorom, már túl vagyok a 40 en, depresszió pánikbetegség. Azt kérdezed mi van ilyenkor,ezt sajnos nem tudom.Mire gondolsz pontosan ?
4/18 anonim válasza:
Milyen értelemben "mi van?"
Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellett átmenned. :(
5/18 anonim válasza:
Hol volt apukád, nagymamád, tanáraid? 17 év alatt soha, senkinek nem szóltál? Pszichológus segíthet, élhetsz még teljes életet, ha magad mögött hagysz mindent, segítséget kérsz és vissza se nézel.
6/18 A kérdező kommentje:
Apám bíróságra akarta vinni az ügyet de anyám meg nagyanyám lebeszélték a kérdés hogy jogilag lehet e valamit kezdeni ezzel látlelet nincs csak szemtanuja annak ami történt vagy a nyomoknak
2017. febr. 1. 22:22
7/18 A kérdező kommentje:
56% os egészségkárosodásom van
2017. febr. 1. 22:23
8/18 A kérdező kommentje:
És anyám sehova nem enged nem lehetnek baráraim és csak 50 ezret keresek elveszi mindet tőlem szeretnék elköltözni de 50 ezer forintbol hogy élnék meg ?
2017. febr. 1. 22:28
9/18 anonim válasza:
Tanulsz munka mellett? Esetleg kollégium, vagy bentlakásos munka, jó messze anyádtól.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet tanulnom mert estin szerintem nincs kollégium bentlakásos munkara se vesznek fel mert mentálisan vagyok leszázalékolva
2017. febr. 1. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!