Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már alvásparalizisetek?

Volt már alvásparalizisetek?

Figyelt kérdés

részletesen, magyarul: [link]

Várom a tapasztalatokat! :)

2010. máj. 2. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem nem, de anyukámnak régen rendszeresen
2010. máj. 2. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt már.Legelőszőr eléggé megilyedtem.De aztán már kezdtem "megszokni".Ritkán szokott lenni,általában mikor nagyon kimerülök.De nekem csukva van a szemem,és mégis magamnál vagyok,hangokat hallok csak nem tudok megmozdulni.Naygon rossz :S.Ilyenkor erőlködök,megpróbálom minden erőmmel kinyitni a szemem.Pár mp múlva sikerül.Akkor megnyugszom.Viszont ha visszaalszom általában akkor megszokott ismétlődni.

15.L

2010. máj. 2. 16:30
 3/12 A kérdező kommentje:

Leírnád édesanyád tapasztalataid? nagyon fontos lenne, szakdogához gyűjtöm az infókat.

Légyszi írjatok! köszönöm :))

2010. máj. 2. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van néha, hogy felriadok, nehezen mozgok, és nem tudok beszélni. Egy kicsit átfordulok, majd néhány perc alatt elmúlik. Ekkor felkelek, felkapcsolom a lámpát,és leírom, hogy mit álmodtam. Utána visszafekszem, és próbálok tovább aludni.
2010. máj. 2. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:

első vagyok

mivel én soha nem éltem át, ezért nem tudok érdemi információval szolgálni, anyukám meg a szokásos dolgokat mondta, amit szoktak, akik átélték. nem tudta kinyitni a szemét, nem tudott mozdulni, kiabálni akart, de egy hang sem jött ki a torkán, és úgy érezte, mintha valaki ülne a mellkasán.

2010. máj. 2. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem már volt.Felébredtem hajnali 3kor és nem bírtam megmozdulni, csak feküdtem nyitott szemmel, megijedtem hogy most mi van és próbáltam kiabálni, de alig jött ki hang a torkomon csak suttogni tudtam amit nem hallott meg senki, 5 perc után már tudtam mozogni.
2010. máj. 2. 20:29
 7/12 A kérdező kommentje:
oké,oké,jöhetnek! köszönöm az eddigieket. egyébként akkor már én is leírom, hogy nekem is van, egész kicsi korom óta, hallucinálni is szoktam. nem valamikellemes, de meg lehet tanulni kezelni, nem szabad pl.: a hátamon aludni, akkor hamarabb előfordul. Édes a párom, mindig felébreszt, hogy forduljak meg.(inkább ő, mint a gonosz lények). Nekem kb. 3-4 napi rendszerességgel van sima zsibbadós, halus kb. havi szinten.
2010. máj. 2. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:

igen. legutóbb tegnapelőtt

olyan nem emberi, nem állati hangokat hallok közben, nagyon fura, amik másodpercenként ismétlődnek.. hasonlit a sikitáshoz, de mégsem az inkább a szél süvitéshez. de ahhoz sem igazán

mindig azt hiszem meghalok

apropó. igy ugye nem lehet meghalni?

2010. máj. 3. 15:31
 9/12 A kérdező kommentje:
nem nyugi.:) nekem is gyakori ilyenkor a halálfélelem, de olvasd el amit linkeltem, és megnyugszol. :)
2010. máj. 3. 15:41
 10/12 anonim ***** válasza:
elolvastam. mostmár nem félek tőle annyira :)
2010. máj. 4. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!