Volt már alvásparalizisetek?
Igen volt már.Legelőszőr eléggé megilyedtem.De aztán már kezdtem "megszokni".Ritkán szokott lenni,általában mikor nagyon kimerülök.De nekem csukva van a szemem,és mégis magamnál vagyok,hangokat hallok csak nem tudok megmozdulni.Naygon rossz :S.Ilyenkor erőlködök,megpróbálom minden erőmmel kinyitni a szemem.Pár mp múlva sikerül.Akkor megnyugszom.Viszont ha visszaalszom általában akkor megszokott ismétlődni.
15.L
Leírnád édesanyád tapasztalataid? nagyon fontos lenne, szakdogához gyűjtöm az infókat.
Légyszi írjatok! köszönöm :))
első vagyok
mivel én soha nem éltem át, ezért nem tudok érdemi információval szolgálni, anyukám meg a szokásos dolgokat mondta, amit szoktak, akik átélték. nem tudta kinyitni a szemét, nem tudott mozdulni, kiabálni akart, de egy hang sem jött ki a torkán, és úgy érezte, mintha valaki ülne a mellkasán.
igen. legutóbb tegnapelőtt
olyan nem emberi, nem állati hangokat hallok közben, nagyon fura, amik másodpercenként ismétlődnek.. hasonlit a sikitáshoz, de mégsem az inkább a szél süvitéshez. de ahhoz sem igazán
mindig azt hiszem meghalok
apropó. igy ugye nem lehet meghalni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!