Emetofóbiám van már 6 éve, hogy lábaljak ki ebből? Nem bírom tovább.
6 éve szenvedek emetofóbiától, mióta elválltak a szüleim. Apám szentül hiszi, hogy hülye vagyok, ahogy ő mondja, skizo vagyok. Kedves tőle.. Viszont ez így nem élet.. Nézem az időt, hogy mi után mit eszek és mikor, keveset eszek, van, hogy megtagadom a kaját magamtól, és rettegek attól, hogy kihányok valamit. Hogy lábaljak ki ebből, úgy, hogy apám NE tudjon róla..? Nem kell nekem az ő idióta szövege, csak egy lapát lenne erre az állapotra...
iu.: Hülye kommentettek hagyjatok, hogy újabb finnyás tini, stb... meg, hogy tudom-e ez mit jelent. ha nem tudnám, nem írnám le! Segítséget kérek, nem azt, hogy oltsatok be...
Vlaszaitokat előre köszönöm!!!
17/L
Elmennél pszichológushoz, mindent megoldana. Ő meg tudná mondani apádnak, hogy nem vagy se hülye se skizó, és még meg is gyógyulnál.
Sokkal bonyolultabbak ezek a dolgok, mind hogy néhány tippel segítsünk.
Októberben töltöm...
voltam sulipszichológusnál, adott egy honlapot. www.mashogy.hu
itt bulimiások és anorexiások vannak, de az emetofóbia egyikhez se kapcsolódik... aztán a sulipszichológus lelépett. Tök jó. azon az oldalon lehet kérni egyéni tanácsadást, nade 15000 ft-ért??? Per óra??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!