Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » "Vehetek" fiú barátot? L/17

"Vehetek" fiú barátot? L/17

Figyelt kérdés

Már négy pszichológust végigjártam, de újra és újra rájöttem, hogy teljesen felesleges, mert ugyanolyan önbizalom hiányos és szerencsétlen vagyok mintha el se mentem volna. Nekem csak egy fiúbarátra volna szükségem, aki megtanítana bánni a másik nemmel, és úgy általában az emberekkel. Csakugye ez egy "ördögi kör", mert "önbizalom hiányos vagyok és szerencsétlen és emiatt egyáltalán nem foglalkoznak velem.

Szerintetek vannak olyan férfiak, akik pénzért vállalkoznak ilyesmire?(Ingyen gondolom bolond lenne bárki is kínlódni :D)

2010. febr. 4. 20:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát pénzért ne vegyél "fiúbarátot" mert úgy ki fog használni mint a szél és megkopaszt anyagilag!Próbálj inkább a kedvességeddel barátot szerezni!Mosolyogj sokat,légy közvetlen és hodd el megnyilik elötted a kapu...,nem kell ezért fizetni!!;)
2010. febr. 4. 20:32
 2/21 anonim ***** válasza:
hodd=hidd javitva.
2010. febr. 4. 20:32
 3/21 anonim ***** válasza:
Menj fel a chat.hu-ra és addig keresgélj amíg nem találsz egy normális pasit (a közhiedelemmel ellentétben vannak ám!) akivel összehaverkodhatnál. Interneten könnyű ismerkedni. Ha valaki nem jön be, egyszerűen "elnémítod".
2010. febr. 4. 20:34
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan..

Vegyél fel vmi szexi nadrágot meg feltunő tangát amit hátul kivillantasz és nyomd ki a melled, erre jönnek mint a legyek...

Kb így működik az összes fasz..

2010. febr. 4. 20:39
 5/21 anonim ***** válasza:

"Vegyél fel vmi szexi nadrágot meg feltunő tangát amit hátul kivillantasz és nyomd ki a melled,"

Azért ne lendűlj át a ló túlsó oldalára mert ez meg már túlzás,és igy max. csak egy dologra kellenél nekik..,ezt hagyd meg a k.urváknak!

2010. febr. 4. 20:55
 6/21 A kérdező kommentje:

"Próbálj inkább a kedvességeddel barátot szerezni!"

Éppen az a baj, hogy mindenkivel rohadtkedves vagyok, aztán ezt kihasználják, feltörik a mail címeimet és egyéb módokon szívatnak,mert úgysem vágok vissza. A kedvességtól/mosolygósságtól semmi sem függ :/

"nyomd ki a melled"

ez valahogy sose sikerül,mer push-uppal sem érnek össze :/

de mellnagyobbításon már sokat gondolkodtam, ha majd lesz pénzem a zsírsejtes-őssejtes módszerre, majd megcsináltatom :)

a tangás dolgot viszont inkább kihagynám xD

ismerkedés chat-en...

az a gond hogy még ott is parázok, de majd újrapróbálom

Olyasmi nem létezik,mint amiről a kifejtős részben írtam? X'(

2010. febr. 4. 21:13
 7/21 anonim ***** válasza:

nehéz elhinni, hogy ezt komolyan gondolod.

Szerintem fogsz találni olyat aki ingyen és kínlódás nélkül... :)))

2010. febr. 4. 22:08
 8/21 anonim ***** válasza:
[link] Ha mindenáron fizetni akarsz fiúknak...
2010. febr. 4. 22:14
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem neked pszichodrámára kellene menned. Ott tudod gyakorolni az ismerkedést. Nézz utána és próbáld meg. Lehet, hogy az segíteni fog. Én fiú vagyok, és szintén problémám van lányokkal való ismerkedéssel. Én is meg fogom próbálni.
2010. febr. 5. 08:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Barátságot nem lehet venni,így fiúbarátot sem.
2010. febr. 5. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!