Mi bajom van az emberekkel? Magammal? L/14
Arról van szó, hogy ha pl. megyek az utcán, és vki elmegy mellettem mosolyogva, mindig azt nézem, h rajtam nevet-e...:S Ha jönnek velem szembe, mindig azt gondolom, h megnéznek...Szerintem tényleg megnéznek. Térd fölé érő hosszú fekete kabát, barna haj, farmer, fekete-szürke félcipő...?
A bnőm szerint aranyos vagyok. Már az arcom. Egy kicsit sovány vagyok.
Szintén, szeretek új emberekkel találkozni, mondjuk, ha egy bnőm mutat be vagy csak véletlenszerűen beszélgetek egy idegennel. De ha pl. egy idegen társaságba kerülök, nem érzem magam olyan jól, szóval olyan, mintha tudnám, h mindenkihaver mindenkivel, csak én nem. Mintha különc lennék. Egyeltalán nem követek semmilyen stílust, nincsenek méregdrága cuccaim, nem is hiányoznak, jó tanuló vagyok a sulimban. Most egy fiú írt, h randiznék-e vele, de amikor olvastam, nem örültem, hanem a fejemet fogtam...
Igazából 1-4.ig elég sokat bántottak az oszttársaim, ezért is jöttem kisgimnáziumba. Itt jobban elfogadtak.
Azért közösítettek ki, mert elég dundi kislány voltam.
Most 8.ban pár hónap alatt 56-ról 48-ra fogytam(most 52/156 vagyok), már abbahagytam ezt a "diétát", de ameddig csináltam, valahogy csinosabbnak éreztem magam.
Nem szándékozom újrakezdeni.
A lényeg, hogy nem érzem kényelmesen emberek között, a rögeszmém, h mit gondolnak rólam, nem igazán van önbizalmam, pedig vannak barátaim is. Mit csináljak, h ne folyton ezen járjon az eszem hanem akármi hasznosabban, kellemesebben, bármi máson? :_(
Semmi bajod sincs az emberekkel. csak ez egy ilyen korszak. nagyjából én is ilyesmi helyzetben vagyok. csak nekem nincsenek barátaim, és nemhogy fogynék, hanem hizok =( ha nem ezen akarsz állandóan rágódni akkor menj ki sétálni csak úgy, hogy kiszellőzzön a fejed; nézz meg egy jó filmet; ha van kiállatod akkor játsz vele egy kicsit; keresgess valamit a számitógépen ami érdekel téged; vagy valami ilyesmit. én ilyeneket szoktam csinálni általában. és amugy milyen diétát csináltál? nem fontos elmondanod csak kiváncsi lennék rá =) és el fog múlni hidd el
14/L
Én is ilyen vagyok!
Próálok megváltozni,de nem tudom,hogy kezdjek hozzá.Nehéz menet lesz,de meg fogok változni,mert meg kell.Ennyivel tartozom magamnak,hogy legalább jól érezzem magam így ahogy vagyok.
Talán el kellene fogadni,hogy vannak dolgok amint nem lehet változtatni és vannak dolgok amin lehet változtatni.S amin lehet,azon változtatni.
A tanácsom az,hogy a randira,mondj igen,ha szimpi a srác.Egy randi nem jelenti azt,hogy jártok is.Fogd fel úgy,hogy "gyakorlod" a randizást,s ha majd a nagy ő hív el randira,már kicsit tapasztaltabb leszel:)
15/L
Ismerős szitu,nehéz helyzet...
A barátnőddel mennyire vagytok jóban? Tapasztalataim szerint ha van egy pár olyan ember akiben teljesen meg tudsz bízni és úgy szeretnek ahogy vagy,akkor az sokat lendít az önbizalmon. Az idegen társaságokkal én is úgy vagyok mint te. Én azt csinálom hogy megfigyelem kinek milyen a kisugárzása és úgy csapódok a legnormálisabbak vélt emberekhez. A ruhákkal meg ne foglalkozz,nézd csak meg a többieket: mind valamilyen csoporthoz alkalmazkodik. A rockerek úgy gondolják hogy "rockeresen" kell kinézniük,a gótok hogy "gótosan",a punkok "punkosan". Mindenki különc akar lenni,közben meg ugyanolyan sablonemberek mint pl.: a plázacicák. Jelen korunkban szerintem a leglázadóbb ha valaki nem követ semmilyen stílust:D
(Természetesen minden tiszteletem a maguknak ruhát varró gothoknak,a nem-sablon rockereknek és a nem a ruhájukkal lázadó punkoknak!)
Én is szoktam még így érezni néha ami nagyobb baj,hogy én már 40 leszek mindjárt.Egyszerű önbizalomhiány.Amíg nem békélsz meg magaddal,nem fogadod el magad,addig gond lesz.
Én mindig azt mondtam magamban,hogy lehet,hogy jobban néz ki,de butább vagy másban értéktelenebb nálam.És hidd el ez így is van.Barátnő csak egy igazi van ,mint ahogy igazi szerelem is.
Fel a fejjel,ÖNBIZALOM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!