Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van akkor, ha nincs TB-m,...

Mi van akkor, ha nincs TB-m, de megőrülök lassan?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mi bajom, de valami komoly van, az biztos. Depresszióra kaptam Olwexyiát (amikor még volt TB-m, aztán kéz alatt) de csak rosszabb lett tőle úgyhogy abba is hagytam, így is szar, de kicsit kevésbé. Labilis vagyok, néha tök fel vagyok pörögve, de leginkább öngyilkos akarok lenni. Tele vagyok gyerek- és kamaszkori traumákkal, családommal kapcsolatom nincs, 3 évig állami gondozott voltam, azt se tudom, hogy kell TB-t csinálni. Prostituált vagyok, nyilván az nem fizet nekem TB-t, lol... Ezenkívül gyógyszerfüggő vagyok (alprazolam, simán megeszek 2 nap alatt 200 mg-ot, kéz alatt veszem). Mit csináljak, öljem meg magam? Nincs időm arra a procedúrára, amire megoldom a biztosításom, szívem szerintem szilveszterkor öngyilkos lennék.... 18L
2013. dec. 26. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
A prostik viszonylag jól keresnek, nem? Menj el egy pszichológus magánrendelésére, neki se több az óradíja a tiédnél :D
2013. dec. 26. 19:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Legalább 10 pszichológusnál jártam már 12 éves korom óta, semmi értelme nincs. Ezen már nem segít.
2013. dec. 26. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Pszichiáterhez menjél. Ő írhat fel gyógyszert. De ha nem szeded, akkor mindegy...
2013. dec. 26. 20:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Szedtem, de csak rosszabb lett tőle. Sokkal erősebbek lettek az öngyilkossági késztetéseim, mióta nem szedem, sokkal enyhébb.
2013. dec. 26. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Tudod, a műtét az fájdalmasabb, mintha hagyjuk lerohadni a lábunkat, de nélküle nem gyógyulunk meg. Így van ez a depresszióval is. A gyógyszerére rá is van írva, hogy a kezdeti időben inkább felerősíti a tüneteket, és csak később kezd el hatni. Az alprazolam csak nyugtató. A betegségeden nem segít, csak függő leszel tőle.
2013. dec. 26. 20:14
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Régen énis szedtem ilyenre gyógyszert, miután abbahagytam sokkal jobb lett a helyzet. Ebben megértelek. De 12 orvos nem tudott semmit mondani?
2013. dec. 26. 20:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Hónapokig szedtem, nem 2 hét után hagytam abba... Tudom, hogy az alprazolam nyugtató és nem segít, én asszem inkább drogként használom, mint gyógyszerként. Bárki más aludna 3 napot azoktól a mennyiségektől, amiktől én békésen mászkálok.
2013. dec. 26. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
És mit gondolsz meddig bírod?
2013. dec. 26. 20:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Remélem nem sokáig.
2013. dec. 26. 23:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Hű, nem lehet könnyű neked. Pedig a megfelelő terápia lenne jó, és a legfontosabb, hogy maradj erős. Ezen kívül a gyógyszerfüggőséggel meg addiktológiára kellene menned, hidd el, hogy javulhatsz. Arra gondolj mindig, hogy gyerekkorodban eldobtak, nem szerettek stb. , és már csak azért SE fogod feladni. Ez nekem néha segít. Van kiút, én biztos vagyok benne...Tudom, sovány vigasz, de fel a fejjel!
2013. dec. 27. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!