Miért vagdossa magát minden tinilány?
akik csinálják, miért csináljátok?
Hogy jutott eszetekbe? Mire gondoltok? Milyen rendszerességel? Hány évesek vagytok? Ez tényleg inkább lány szokás?
itt egy példa:
ismerősöm kirakja facebookon borítóképnek, ezek a tipikus 14-16 éves yoloswagozó barátnői lájkolják, kommentbe tanácsot adnak, hogy IDÉZEM: "legközelebb stihl-el csinálja, ne pengével.. ez már nem menő", ennek láttam már olyan verzióját is, hogy idézetek voltak ráírva, komolyan az ilyet nem sajnálom, debil idióta hülyék. Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy biztos van olyan akinél megalapozott a vagdosás lelkileg, de a többség nem ilyen, csak divat, hóbort neki, megy a többi idióta után, SZÁNALMAS.
Soha nem vágdostam magam, pedig nekem sincs remek életem, és amikor meglátom az ilyen embereket, akik MUTOGATJÁK és szinte dicsekednek avval, hogy vágják magukat azokat nem tudom sajnálni. De mégis...
" biztos van olyan akinél megalapozott a vagdosás lelkileg, de a többség nem ilyen, csak divat, hóbort neki, megy a többi idióta után, SZÁNALMAS."
Erősen kétlem, hogy te személyesen ismered legtöbbjüket.
Még azok is akik mutogatják a vágásait, azoknak is szükségük van segítségre. Hidd el, ezt senki nem hobbiból csinálja, és egész biztos vagyok, hogy nem is azért mert nem kapta meg a legújabb iPhone-t. Bár kitudja! De a lényeg: Ők (mentálisan) betegek.
Ne ítéld el őket, inkább legyél kedves egy ilyen emberrel, hogy egyel kevesebb oka legyen vágdosni magát...
Vagy ha ez nem megy, akkor nézz keresztül rajtuk.
De ez akkor sem "trend" és pl az én környezetemben, talán egy ilyen embert ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!