Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem köt le semmi tevékenység,...

Nem köt le semmi tevékenység, nem fogok bele semmibe, unatkozom, mit csináljak? Miért van ez?

Figyelt kérdés

már a sz.gépet is unom.

talán félek egyedül csinálni dolgokat?

Elvégzem a kötelezőket, fürdés, takaritás, főzés, és utána csak itt téblábolok a lakásban.

nincs kedvem sétálni se, semmi. gitározni esetleg, vagy olvasni, rajozolni? egyiket sem.

nem úgy mint gyerekkoromban, hogy mindenbe belefogtam egyedül, és élveztem, lekötöttem magam.

talán nem is kedvem nincs hozzá, hanem elkezdeni, nem merem csinálni talán. nem tudom mi köt meg. de igy nagyon unalmas az élet.

2013. okt. 26. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

*hát szerintem nem csak életcéllal kapcsolatos dolgokkal lehet lekötni magad.

Ez igaz, de ez hidegen hagy, ebben nemtudok tanácsot adni:)

*egyébként van egy életcélom, ami nem az én kezemben van. szóval van jövőképem, csak nem rajtam múlik.

ez ismerös, szar helyzet, ilyenkor másodlagos harmadlagos vagy csak simán köztes célokat kell tudni valahogy belöni :)

2013. okt. 26. 20:23
 12/21 anonim ***** válasza:
egyszer mondjat haveromnak unatkozom, aszongya hát installálj windowst :D
2013. okt. 26. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
még mindig jobb mint amit apám mondott, aztmondja akkor mosogass el... hát akkor annyira mégsem unatkozom :)
2013. okt. 26. 20:47
 14/21 anonim ***** válasza:
am akik életcél nélkül akarna ellenni az olyan, hogy háát úgyis meghalok addig legalább legyen valami. ezekkel az emberekkel sosem találom a közös hangot, mind így le akar gyözni, uralni akar. nincs jobb dolga vagy nemtudom...
2013. okt. 26. 20:48
 15/21 A kérdező kommentje:

érdekes amit mondasz. lehet utálnak egyedül lenni, és úgy érzik rád van szükségük.

egyébként neked van életcélod? és küzdesz érte?

2013. okt. 26. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:

igen, igen, és komoly problémákba szoktam ütközni :) és vannak bizonyos rajtam jelenleg kivülálló dolgok, ami miatt még ha akarnám se tudnék úgy müködni ahogy az optimális lenne. :) elég szar :)

á azok mindenkivel olyanok. akinek épp nem nyalnak...

2013. okt. 26. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
és igen, amúgy utálnak egyedül lenni
2013. okt. 26. 22:04
 18/21 A kérdező kommentje:

van olyan hogy valakinek ilyen a személyisége.

de nekem van adhd-m. ez befolyásolja a dolgokat azért. :(

2013. okt. 26. 23:35
 19/21 anonim ***** válasza:
mmm mmm, ez döntés kérdése
2013. okt. 27. 00:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok vele mint te.

Nem szeretem a sportokat csak elfáradok tőlük. Néha jók,de a rossz kedv legyőzi az erre irányuló dolgokat.

2013. okt. 27. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!