Miért teszi ezt a bátyám?
Hazajön, meglát egy köpésnyomnak látszó valamit a földön, és komolyan elkezd azzal baszkurálni, hogy miért nem takarítom fel, amit oda köptem... (?!) mindennel, amivel tud, piszkálja a másikat.
Mindketten a szüleinknél élünk, ő 40 én 19/f vagyok.
Wc-zés után ott hagyja maga után a xarjának a darabjait... a wc-ben. Nem rak papírt sem, ha meg szól érte az anyja/apja/testvérei (én is), akkor csak mondja a magáét, mint valami autista. Leginkább egy szót/mondatot szokott nyomatni megállás nélkül. Közben meg bambul a másikra, mint valami ronda flegma kiskacsa. Nagyon gáz... :DDDDDDd
És 40 éves... rohadtul nincs ötletünk, miért ilyen fogyatékos. Pszichopata lenne? Az igaz, hogy elég veszélyes teremtmény tud lenni. Vagy csak pán péter szindrómája lenne? Pénze van, mint szemét, mégis itt lakik. És közel sem ez az első és egyetlen ilyen baromsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!