Mit tanácsolnátok?
Hangulatember vagyok és szeretnék ezen változtatni, könnyen mondok olyat amit megbántok. Egyszerűen ki vagyok készülve idegileg egy viszonzatlan szerelem miatt, igaz előtte sem voltam rendben magammal, de ilyen téren már változott a helyzet. Nem volt még barátom, amióta az eszemet tudom arra vágytam, hogy életem szerelmével együtt legyünk boldogok, de ez nem adatott meg.
Számomra komoly dolog egy kapcsolat és szerelem nélkül nem jönnék össze valakivel csak úgy, hogy vonzó és szimpatikus.
Futópályára, kávézóba, étterembe, parkba járok el, bulizni nem szoktam, nem az én világom.
Sokan mondják, hogy visszahúzódó vagyok, meg félszeg, túl komoly, szorongok, izgulok, ilyesmik.
Szeretnék kapcsolatot, de ki vagyok merülve érzelmileg, nem szeretnék függni senkitől. Meg nem is értem miért szeretnének viszont amikor ő sem szeretett belém.
Vannak páran akik nem látják bennem egyszerre a nőt és az embert, csak szexjátékszernek néznek vagy lelkiszemetesnek. Szokták mondani, hogy szép vagyok.
Van egy srác aki tetszik, de nem tudom hogyan kezdeményezzek amikor életemben csak egyszer beszéltem vele pár mondatot. Meg nem is biztos, hogy kellene nekem ismerkedni úgy, hogy nem vagyok rendben teljesen.
Szedek 5HTP-t, iszom orbáncfű teát, eljárok futni, elvégeztem agykontroll tanfolyamot tavaly télen, de nem használom, ritkán meditálok. Valahogy mégsem bírok jó útra terelődni érzelmileg.
Barátaim nincsenek, de nem emiatt érzem magam magányosnak. Barátság is egyoldalú volt, úgy meg nem az igazi, úgyhogy nem erőltettem ha nincs rám szükségük. Ezért is érzem úgy, hogy senkinek nincs rám szüksége és felesleges vagyok bárkinek is, szerelmi téren és barátilag is. Nem értem miért lenne szüksége rám bárkinek. Nem nyafogni szeretnék, csak leírtam a helyzetet, gondolataim.
21/N
Ennél a viszonzatlan szerelemnél nagyon a szeretethiány dominált és féltékenykedtem, hisztiztem amiért a többi lányt észrevette engem meg nem. Szinte követeltem, hogy törődjön velem és szeressen, nem tudtam az érzelmeimet fékezni :S. Nem értettem miért mások érdeklik én meg miért nem és mi bennem a hiba. Sajnos tönkrement emiatt a barátságunk, pedig ha nem lett volna ez akár egy életreszóló barátság lehetett volna.
Még mindig úgy vagyok vele, hogy mással csak azért lennék mert vele nem lehet és ott lenne a háttérben titokban és rá vágyakoznék. Számomra ő testesíti meg a tökéletes férfit. Nagyon kevés van akit el tudnék fogadni társként és akihez vonzódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!