Beteg a gyerek?
Erőszakos "lelkileg"... szóval nagyon érzékeny, és ha valami nem úgy történik, ahogy az az érzékeny kis lelkének jó lenne, akkor képes agresszív módon ráerőszakolni a másikra a hülyeségét.
Tehát ha szeretné, hogy "érzékien", lelkizve beszélgessenek vele, és nem kapja meg, akkor megfájdul az érzékeny kis lelke és addig erőszakoskodik, amíg bele nem fárad/meg nem kapja (még ha csak látszat is az egész), amit szeretne a picike lelkecskéje.
Egész nap wowozik, ott meg követ 1 gyereket (vagy többet, egyet biztosan) hetek óta minden lehetséges helyre, hogy kiszúrjon vele. Azt hiszi, ez a másiknak zavaró/gond. Hát nagyon nem. És ha rászólnak (BÁRKI), akkor a saját hülyeségeivel magyarázza az egészet, tehát olyanokat szól be a másiknak, hogy "nem volt még nagyobb gondod annál, hogy kiverted-e a farkadat 1 nap v. nem?" ... ez rá teljesen igaz.
Ő csak úgy éli meg a dolgokat, mintha sok minden történne vele, talán hiperérzékeny (HSP). Egész nap veri a brét, akin meg meglátja, hogy ugyanazt a semmittevést csinálja mint ő, frusztrált lesz, és mint egy dankóros, "elűzi" a másikat dolgozni/tenni valamit az életben. Képtelen elfogadni, hogy nem ő az egyetlen, aki gondtalanul él/élt/élni fog :((
Na jó, szerintem ennyi elég, még a végén megfájdul az érzékeny kis lelke.
Höhö, pont, hogy nem pszichopata. Az talál ennél sokkal jobb elfoglaltságot. :D
Ez csak 1 lelkinyomorék. Valamit láthat abban, akit így követ. Vagy csak szüksége van rá.
Az a vicc, hogy akárhányszor ez a kérdés merül fel, rögtön az a válasz jön rá, hogy "pszichopata" :DDDd Tudom, mert én tettem fel.
Nem tudom miért akarsz annak látszani, Bauer Csabika. Ez is egy védekezési mechanizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!