Létezhet olyan, hogy valaki betegesen hazudozó? Vagy csak sumákoló csaló? Komoly dolgokban hazudott és már 3 ember életét tette tönkre. Vajon ezeknek az embereknek lehet lelkiismeretfurdalásuk?
Ez egy betegség. Nem tudom, hogy gyógyítható-e, de egy pszichiátert vagy pszichológust (sosem tudom melyik mit csinál) érdemes lenne felkeresnie.
Szerintem a legtöbbnek van lelkiismeret-furdalása, de nem tudnak leállni. Viszont, ha már emberéleteket tesz tönkre, az elég durva...
Igen, létezik ilyen, tapasztalatból mondom:(
Le lehet róla szokni iszonyú akaraterővel, úgy h újabb hazugságokkal egyre közelebb vezetni a kamu helyzetet az igazi helyzethez, és akkor ha összefolyik a kettő, nem kell többé hazudni.
A volt (barát)barátnőm volt ilyen. Mindent kitalált, már szinte a kérdése is hazugság volt. :/
Ha volt is lelkiismeret furdalása neki, max. azért, nehogy lebukjon.
Ez a mentális zavarok egy formája nem kifejezetten elmebeteg, de valószínűleg olyan álomvilágba él, ami csak a fejében létezik.Lehet ő elhiszi, amit gondol.
El van hangolódva az égi frekvenciától, valószínűleg kimérhető lenne nála ez.Esetleg egy frekvencia gyógyító
többet tuhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!