Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség? Ez hozzátartozhat?

Pánikbetegség? Ez hozzátartozhat?

Figyelt kérdés

Szóval tudom hogy pánikbeteg vagyok szedek gyógyszereket meg dokinál is voltam!

CSakhogy a minap olyan rosszullét jött rám hogy a szokásos izzadás,szédülés halálfélelem(ezeket már megszoktam:( ),

De olyan szinten görcsölt be a két karom hogy már fájtak az ujjaim szinte ökölbe szorultak és még legalább 10 percig fájtak benne az izületek 10-15 perc múlva semmi bajom nem volt!

A kérdésem az lenne hogy akinek pánikbetegsége van/volt előfordult e vele ilyen görcsös roham!

Sürgősen válaszoljatok légyszi hogy nincs e komolyabb baj!

2010. dec. 9. 01:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a kortörténetek alapján ige. szedd tovább a gyógyszert majd megszűnik
2010. dec. 9. 02:03
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Pánikbetegség nem létezik.

Hagyd abba a színlelést/figyelemfelkeltést és semmi bajod nem lesz.

2010. dec. 9. 05:34
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
TÖNKRETESZNEK EZEK A GYÓGYSZEREK!!!AHOGY EZEKET CSÖKKENTED EZZEL EGYIDŐBEN SZEDJ MAGNE B6-OT!!!!
2010. dec. 9. 06:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdező védelmére. Évekig én is azt hittem, hogy pánikbetegség nincs, ezt csak kitalálják. Aztán 45 évesen csődbement a munkahelyem, a magánéletem romokban hevert, édesapám meghalt, és még sorolhatnám. Rosszul voltam, sokszor tört rám minden ok nélkül a sirógörcs, ha kiléptem az utcára szédültem, hányingerem volt. Szerencsére én kb 3 hónap alatt rendbe jöttem, elég erős idegzetű vagyok.

Azóta megértem ezt a betegséget. Bár azért mindig csodálkozom rajta, hogy tizenévesek mitől lesznek depressziósok, pánikbetegek.

2010. dec. 9. 06:42
 5/11 anonim válasza:
Sajnos pánikbetegség van,mindenféle tüneteket produkál.A relaxálás ellazulás nagyon jó ellene.Én is pánik beteg vagyok,de tünet mentes.Sok gyógyszert szedtem,de már nem kell.Relaxálj segíteni fog!
2010. dec. 9. 07:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Nehogymár ezen kelljen vitázni, hogy van e pánikbetegség vagy nincs:S Aki nem volt beteg, az sose fogja felfogni, hogy ez milyen érzés, és az se érti meg, akinek soha nem volt szüksége gyógyszerre, mert nem volt még sose annyira szarul, hogy nem érdekelte, mit vesz be, csak jobban legyen!!!!!

Nálam volt egy görcsrohammal társuló pánikroham. A két kezem, karom, és a hasfalam is begörcsölt. Sokáig tartott, míg a kezeimből kimasszírozta valaki a görcsöt.

2010. dec. 9. 13:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

nekem is sokáig tartott ráadásul vezetés közben jött rám teljesen ökölbe szorult a kezem nem bírtam kinyújtani az ujjaimat és utána mikor kicsit engedett kb olyan érzésem volt mintha a két kezemet valaki teljes erővel szorítaná!

Soha nem gondoltam volna hogy egy ilyen betegség ilyen tüneteket produkál, már majdnem a mentőket akartam magamhoz hívni úgy megijedtem:S

2010. dec. 9. 13:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Aki pedig azt mondja hogy nincs pánikbetegség az téved!

Ez egy olyan stresszroham ami van hogy teljesen szorongásmentes helyzetben tör rá az emberre!

Nekem pl akkor is előjön ha nyaralni megyek vagy bulizni, kikapcsolódni. Valószínüleg attól is kijöhet ha valaki nagyon vágyik már valahová és alig várja hogy odaérjen.

2010. dec. 9. 13:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, nekem egy tömött vonaton jött rám, kimentem a wc-be mert úgy éreztem rosszul leszek. Alig tudtam elérni a wc-ig és rámjött a görcsroham, felegyenesedni se tudtam, azt hittem ott döglök meg a vonat mosdójában. Majd pár perc múlva meg tudtam mozdulni, de még görcsben voltam. A kezem merev állapotban volt, inteni tudtam a barátomnak, hogy jöjjön, mert baj van, de úgy intettem, hogy az ujjaimat nem tudtam mozgatni, be voltak merevedve. Fájdalomra nem emlékszek, de hosszú masszírozással kiment a görcs.

Sajnos ilyen is van, nem kellemes érzés.

Mindenesetre jobbulást kívánok!

2010. dec. 9. 15:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket sajnos ilyen kemény dolog ez ezentúl nem fogom félvállról venni!
2010. dec. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!