Szerintetek ez nagyon gáz ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Igazából még csak most leszek 16 éves és ennyi idősen stresszoldót kell hogy szedjek!!!!Elég fura mert anyu is ilyet szed!!!!Valamiért mostanság nagyon "begörcsöltem" tiszta depressziós vagyok és már nagyon nehezen bírom én is nem hogy azok akik körülöttem vannak!!!Normális ez ennyi idősen???2010. nov. 4. 10:59
1/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Ezzel akarsz élni egész életedben?
2/23 anonim válasza:
Azt írod:"valamiért".De miért,vajon?És anyukád nem beszél le róla?
3/23 anonim válasza:
gondolom orvos írta fel a stresszoldót.A problémáidat vele is megbeszéled? A kérdésedet neki is feltetted?
Mit mondott?
4/23 A kérdező kommentje:
Az egyik dolog amit biztosan tudok hogy mi miatt az a volt barátom de nem hinném hogy ez az egyetlen oka ennek!!! Pont ez az hogy már anyu mondta hogy mi lenne ha ezt szedném mert már ők is ugy vannak vele hogy ha olyan hangulatomban vagyok akkor nehéz nagyon elviselni és nem tudnak velem mit kezdeni!!! Meg ha este nem veszem be ezt a gyógyszert akkor már egy szemhunyásnyit sem tudok aludni!!!!
2010. nov. 4. 11:08
5/23 anonim válasza:
De basszus,ez akkor sem megoldás!!!!Valamiért kivannak az idegeid(pl)szedj akkor inkább B-komplexet,ami bevonja az idegeket,és nem hagyja,hogy sérüljenek és ezáltal ölhetnékünk legyen,vagy szedj magnéziumot kalciummal,mindkettő idegnyugtató hatású,és nem lehet rászokni,és nem tüneti kezelés.
6/23 anonim válasza:
Anyukád gyógyszerét szeded?!
Menj el orvoshoz.
7/23 anonim válasza:
Mert mi lesz,ha súlyosabb problémád adódik az életben?Megduplázod vagy triplázod a stresszoldót,ami mellesleg még több fontos tápanyagot von ki a testedből,amitől még ingerültebb leszel?
8/23 anonim válasza:
Nem gáz, de nem jó ilyen fiatalon. Ha orvos írta fel, akkor szerintem elég felelőtlen, bár nem tudom, mióta szeded és milyen problémára. Ha mindenképp szedned kell valamit, akkor homeopátiás gyógyszert szedj (Sedatif pc)! A nyugtatók csak kikészítik a gyomrodat. Én is 16-17 körül voltam, mikor először írtak fel nekem nyugtatót álmatlanságra és idegességre, de egy ápoló ismerősöm lebeszélt róla, ígyhát nem kezdtem el szedni, hanem helyette vettem a Sedatifet, plusz mellé aromaterápiát csináltam, gyógyteákat ittam. Kb. 3 hónapig szedtem Sedatifet, jobban is lettem.
10/23 A kérdező kommentje:
Csak ehhez az is hozzájárul hogy nagyon fejfájós vagyok és ha fáj a fejem akkor méginkább kivagyok és már hónapok óta minden nap fáj a fejem de az orvos még nem akar elküldeni ideggyógyászatra mert most naplót kell irnom arról is hogy mettől meddig hogyan stb fáj...Jah és azt hozzáteszem hogy már voltam ott is de nem mondtak semmt és még gyógyszert sem ajánlottak...
2010. nov. 4. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!