Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Undorodom a csecsemőktől. Ez...

Undorodom a csecsemőktől. Ez betegség? Mi lehet az oka,

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 00:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
amikor megszületnek utána szerintem is undorítóak egy ideig, aztán aranyosak lesznek
2010. okt. 8. 00:06
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
mellesleg nem érzem ezt betegségnek :D
2010. okt. 8. 00:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag undorodsz? Vagy inkább lelkileg, hogy ha pl sír akkor fel kell venni és beszélni hozzá, hogy megnyugodjon, simogatni. Mitől undorodsz?
2010. okt. 8. 00:13
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Tényleg undoritoak.Előmásznak az anyjukból véresen,magzatmázosan,tryutyisan utána még legalább 2 évig maguk alá trottyantanak,evés után gyomortartalmukat előszeretettel üritik édesanyjuk vállára (lehetőleg zuhanyzás után),orrotfujni sem tudnak.. de szerencsére mindegyiknek van egy rabszolgája,aki ingyen és bérmentve préseli ki magából 9 hónap gyötrelem után ,egy rossz szó nélkül turkál a kakiban ha a gyerek lenyel egy gombot.. tehát bármiben rendelkezésre és,és elvégzi a napi robotot a ház ura körül :D ( seggmosás )

Csak akkor szülj gyereket,ha erre és a pihe puha babaillatu lábacskákra,hajacskákra és embertelenül aranyos hurkákra fel vagy készülve. :)Addig nyugodtan tartsd őket undoritonak

2010. okt. 8. 00:21
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
fuuuuuj szerintem meg te vagy undorito te csoves kerdezo
2010. okt. 8. 03:49
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Nem csöves a kérdező.

Szerintem is nagyon csúnyák a babák pl születés után... :/

2010. okt. 8. 05:48
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát én s eszeretem túlzottan őket, de érdekes ösztön munkálkodik bennünk, mert vészhelyzetben biztos egy csecsemőt mentenék először, talán még az életem árán is :) F/
2010. okt. 8. 06:26
 8/14 anonim ***** válasza:
58%

Mi az undorító bennük? Szerintem a szülés is gyönyörű dolog, akármilyen véres. És az újszülöttek is aranyosak, még akkor is ha vörösek, ordítanak és magzatmáz borítja őket:)

Bár én is csak akkor jöttem rá, hogy vannak anyai ösztöneim, mikor egy hónapig szülészeten voltam gyakorlaton:))

2010. okt. 8. 14:26
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
szerintem a szülés maga egyáltalán nem szép. maximum lehet egy jó élmény, de hogy szép? vágnak, vér, izzadság, ááááá. és igen, a csecsemő nem túl szép látvány elsőre, de hidd el, a tiéd lesz a leggyönyörűbb a világon:)
2010. okt. 8. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem hiszem, hogy betegség, de én is utálok minden kisbabát. A közelükbe sem megyek. Egyszer gyerekosztályon feküdtem bent és egy kórteremben voltam egy babával és azt hittem megfojtom. Egyszerűen gyűlölöm őket. Nincs bennük semmi cuki, semmi aranyos. Nyálas, szaros kis szörnyetegek. Egyébként én rájöttem már, hogy miért vagyok ilyen velük.

Szerintem féltékeny és irigy vagyok, mert állandóan szeretgetik, babusgatják, ajnározzák őket, engem pedig nem szeretgetett senki kiskoromban sem és most sem, pedig kitűnő tanuló voltam még egész eddigi életemben, zongorázok, balettozok, ronda sem vagyok, és mindent megcsinálok amit kérnek tőlem, takarítok stb., a babákat meg még akkor is imádják, ha maguk alá sza*nak, meg kihányják amit ettek.

Szóval nem lehet, hogy azért utálod őket, mert féltékeny vagy?

15/L

2010. okt. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!