Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Emberek ébredjetek?! Tények,...

Emberek ébredjetek?! Tények, részletes információk az "új" influenzáról, ami nincs nincs infulezna.

Figyelt kérdés

Nagyon kérlek titeket , hogy az alábbiakban elérhető, három részből álló, ígérem, hogy döbbenetes videót feltétlenül nézzék végig.

[link]

2009. nov. 17. 14:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
És kérlek titeket, akinek csak tudjátok adjátok továbbaz információt, terjesszétek a videót!
2009. nov. 17. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknek sose lesz vége...? O_o

Ma épp azt olvastam, hogy idézem "A H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver!".

Nemrég még az a csávó volt a menő, David Icke, vagy hogy hívták, írtátok mindenhová, hogy ő valami nagy virológus szakértő aztán kiderült, hogy egy megélhetési konteós aki szerint a Földet a Drako csillagképből ide jött, az emberekkel kereszteződött ember-gyíklény mutánsok irányítják akiknek vért kell inni ahhoz, hogy emberekké változhassanak.

Hány ilyen feltűnési viszketegséges idióta lesz még, akit istenként kezdenek el tisztelni a konteóhívők...? :\

2009. nov. 17. 15:02
 3/16 A kérdező kommentje:
A H1N1A VALÓBAN EGY BIKOKÉMIA FEGYVER
2009. nov. 17. 15:10
 4/16 A kérdező kommentje:
akarom mondani H1N1 vakcina
2009. nov. 17. 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg őszintén elhiszed ezeket a marhaságokat és fontosnak érzed terjeszteni?

Ha én csinálnék egy videót, amin azt mondom mindenféle bizonyíték nélkül, hogy "az oltástól szuperképességeim lettek és kigyógyultam a rákból" akkor azt is elhinnéd...?

Nem érzed visszásnak azt, hogy ő a kis feltűnési viszketegséges senki rájön egy olyan összeesküvésre, amire senki más és simán terjedhet az interneten balra-jobbra a hülyesége? Ezek a nagy csúnya gonosz világösszeesküvők erre nincsenek hatással? Vagy ő immunis rájuk, mert nem oltatta be magát?

Bár gondolom Te már rég túl vagy azon a határon, hogy kritikusan próbálj gondolkodni. Csak a környezetedet tudom sajnálni, gondolom napi 24ben ontod nekik ezeket az okosságokat...

2009. nov. 17. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Aha, de mi értelme, ha 2012-ben úgyis világvége......

Ugyan már!

2009. nov. 17. 16:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt van aki komolyan veszi???Most komolyan!Kinek lenne az jó,ha minden ember kihalna?!És ha aki megkapja az megfertőzi majd azt aki nem kapta meg,akkor meg nem mindegy?Így is úgy is meghalnánk,akkor hol itt a lényeg?Ez egy nagy hülyeség!A környezetemben már sokan megkapták,és nem lettek zombik...sőt tök jól vannak.
2009. nov. 17. 17:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

17:22 - ilyenkor jön az ijesztgetés azzal, hogy MÉG nem letted, de majd aktiválják a csippeket meg az ükunokái autisták lesznek meg mit tudom én... :)

Amúgy az ilyen fantazmagóriáknak mindig akad egy szűk, de fanatikus rétege, akik terjesztik, szerintem ők el is hiszik, de azok, akik elindítják szerintem nem hisznek benne, egyszerűen csak szeretnek feltűnősködni vagy kíváncsiak arra, hogy milyen hatása lesz annak, amit csinálnak. Én is, Te is írhtnánk 1 ilyen és ha elküldenénk a kurucinfónak, a bombagyárnak, a neoltsblognak, a postaimrének mind gondolkodás nélkül kitennék az oldalaikra és nekik már százezres nagyságrendű olvasótáboruk van és nekem az is elég ha közülük csak minden ezredik hiszi el és kezdi terjeszteni, máris száz ember terjeszti az én hülyeségemet.

Szerencsére a társadalom többsége nem fogékony az ilyesmire annak ellenére, hogy a csapból is ez folyik, mert az a bizonyos szűk réteg valamiféle szent háborúnak érzi azt, amit csinálnak.

2009. nov. 17. 17:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Én ma kaptam meg az oltást és délutánra tényleg zombi lettem! Terjesszétek! A kérdezőnek igaza van!
2009. nov. 17. 17:58
 10/16 A kérdező kommentje:
2009. nov. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!