Szerintetek érdemes bemennem a sürgősségire, ha "csak" lázam van? Semmi más tünetem nincs.
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdett rossz közérzetem lenni, meg rázott a hideg. Megmértem a lázamat és éppen csak 37.9 volt. Aztán lefeküdtem, de egész éjjel nem tudtam aludni annyira rázott a hideg. Ma reggel ismét megmértem és már 38.7 volt. Szerintetek mit tegyek? Gyógyszert még nem vettem be.2010. nov. 14. 11:55
1/20 anonim válasza:
De a láz sok mindenre utalhat. Ha nincs halaszthatatlan dolgod, akkor szerintem menj be.
2/20 anonim válasza:
Sürgősségiről elhajtanak mert nem vagy traumás eset s életveszélyben sem vagy. A központi ügyeletre menj, hívd fel a területileg illetékes kórházat,ahová tartozol, s kérdezd meg,hol az ügyelet ma,de ilyenkor a kórházakban szokott lenni.
3/20 anonim válasza:
Elöször is vegyél be egy gyógyszert,ha nem viszi le a gyógyszer akkor menj orvoshoz,mert a majdnem 39 fokos láz az magas.(Ahogy olvasom vizesborogatás,hűtőfürdő egy probát megér)A láz amugy a szervezet védekező reakcioja a betegségek ellen,szóval nem feltétlen rossz ha van,de azért figyelj h probáld meg csökkenteni s ha nem megy akkor orvos.
4/20 anonim válasza:
nekem ugyan ez van pénteken kezdödöt és most jöttem az ügyeletröl kaptam lázcsillapitó injekciot(fenekembe) egyébként pár sorral lejebb erröl irtam nézd meg szerintem menj be max te is kapsz szurit
5/20 anonim válasza:
Lázzal ha más tüneted nincs feküdni kellés lázat csillapítani.
6/20 A kérdező kommentje:
A vizesborogatás az már megvolt. Éjjel azzal próbálkoztam, hátha használ, de nem volt semmi eredménye. Ma reggel a hűtőfürdőt is megpróbáltam úgyszintén eredménytelenül. :(
Ma még megpróbálom folytatni a borogatást meg beveszek valami lázcsillapítót hátha csak lesz eredménye. Aztán ha nem, akkor holnap elmegyek a háziorvoshoz. Nem szivesen hiányoznék az egyetemi előadásokról:(
2010. nov. 14. 12:12
7/20 anonim válasza:
Hát,elég bután csináltad. Mikor 37,9 volt,be kellett volna venned egy tablettát és nem felengedni a lazad éjszakára. Ráadásul nem tanácsos, legalábbis nem tesz jót az alvás lázasan. Megterheli a szívet. Szóval vegyél be lázcsillapítót 4-5óránként,de elalvás előtt mindenképp és igyál sok folyadékot,h kimossa a bacikat a szervezetedből.
8/20 anonim válasza:
Szerintem a sürgősségin nem nagyon foglalkoznának a "csak lázzal"...feküdj sokat és aludj, ez a legfontosabb, aztán menj el a háziorvoshoz, ő majd felír valami gyógyszert! Jobbulást!
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Egy félórával ezelőtt vettem be egy lázcsilapítót. Remélem meglesz a hatása. Mégegyszer köszi
2010. nov. 14. 12:52
10/20 anonim válasza:
MAjd azért ird meg hogy jobban vagy-e.Remélem használt a lázcsillapitó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!