Fogtömés után mikor lehet enni és inni? Fogorvosom semmit nem mondott. Nemrég jöttem meg.
Nekem aztmondta a fogorvos, hogy ehetek, ihatok, rághatok. Vissza is kérdeztem, hogy nemkell várnom vele? és mondta, hogy nem mert a mai anyagok már olyanok hogy nem. De lehet ez attól függ, hogy milyen használ a fogorvosod, szóval inkább várj.
Én ettem utána 30 percel és nemlett semmi baja, érzékeny sem volt.
Nemrég voltam tömésen és pont erről beszélgettem (már amennyire tudtam persze beszélni a zsibbadástól) az aszisztensnővel
A fogtömés nem fényre keményedik igazából... Valószínüleg a szádban nincs fény és nem ugy sétálsz az utcán tömés után hogy tátogatod a szád
A fogtömés a nyállal köt meg, inni szabad, de fél órán belül semmiképp nem szabad enni.
Ajánlatos persze várni pár órát, de ha nagyon létszükség, fél óra után óvatosan, megpróbálva nem azon az oldalon rágva ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!