Mennyibe kerül egy porcelán fogszabályzó?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 11:17
1/7 anonim válasza:
Miért pont porcelánt akarsz? Az se szebb mint afém vagy a műanyag
2/7 anonim válasza:
Az ár lemaradt
190 000 Ft-tól/ állkapocs
3/7 anonim válasza:
de szerintem sokkal szebb. nekem észre sem vették a suliban. és nem is drága, csak attól függ hol készítteted. ha magánrendelésen akkor 400 000 ft körül lesz két sorra. ha SZTK-ban (aminek csak a neve ijesztő, de ugyanolyan mint a másik) akkor soronként csak 50 000 ft. A fém pedig soronként 20-25 ezer. a húzásokért pedig nem kell fizetni. (18 év alatt)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, de már meg van a normális fém.
2009. dec. 12. 18:56
5/7 anonim válasza:
AZ nem jó :S Nekem 180 volt a porcelán felülre, alulra csak fémet raktam és az volt 130...pedig az alsó teljesen jó volt és felül is csak az első 2 áltt kintebb :D de január 5-én búcsút veszek tőle :D
6/7 anonim válasza:
Nekem a porcelán alul-felül olyan 400000 ft. körül volt.
7/7 anonim válasza:
Nekem 180ezer volt és csak egy fogívre. Nagyon drága, és már egyszer már lejött két breket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!