Szuvas bölcsességfog kihúzása?
Figyelt kérdés
Nagyon szuvas az egyik alsó bölcsességfogam. Attól félek, széttörik húzás közben. Több időbe telik szuvas fogat kihúzni? Fájdalmasabb? Tapasztalatok?2012. jan. 12. 19:45
1/4 anonim válasza:
A bölcsességfog húzása majdnem mindig kényes téma. Mikor nekem húzták, a fogorvosom 1,1/2 órát szánt rá. De az egész negyed órát sem tartott. Igaz, nálam nagyon gyorsan hat az érzéstelenítő.
2/4 anonim válasza:
Ha széttörik,akkor vésik,de nyugi!
Olyan speckó fogó is van,hogy gyökérfogó.
Írd be a goggle-be:
fogászati váró és műszerei...utána klikk fogászati vizsgáló eszközök,nyisd meg és ott látni fogod.
5-10 perc,de ha teheted,menj maszekhoz!3-6000 ft a húzás általában és ott nem csak a lidocain injekciót ismerik.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem egyet húztak, alig volt kinn az ínyből, csálén is állt meg ki is lukadt. Apám meg rémtörténeteket mesélt, h neki 2 óráig vésték a egyiket. Én is erre készültem. Aztán a doki kikapta fél perc alatt :D
4/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, még soha nem húzták fogamat ezért nagyon félek. Mekkora fájdalomra kell számítani?
Neked kérdező mennyi időt vett igénybe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!