Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tv-shop White light otthoni...

Tv-shop White light otthoni fogfehérítés?

Figyelt kérdés
Kamu vagy bevált dolog?Valaki tapasztalt valamit?
2011. máj. 11. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj nem ismerem a termeket, de hadd irjam le szemelyes tapasztalatomat egy "csodaszer"rol:

En evek ota oblogetek 3%os hidrogen peroxiddal (H2O2), es mikor talalkoztam egy regi baratnommel, felkialltott, hogy te jo eg, mitol ilyen csillogoak a fogaid. Ugyanis a hidrogen peroxid, amellett, hogy fertotlenit, feherit is!

Annyira kifeheredtek a fogaim, hogy egy gyerekkori elso tomest ki kellett csereltetnem, mert a fog kifeheredett, a tomes pedig maradt szurke es nagyon lathatova valt.

A fogorvos is azt mondta, hogy a H2O2 hatasos es nem karos (csak ne nyeld le), es megallapitotta, hogy a fogaim elertek termeszetes feherseguk csucsat :)

Azota szintfentartas miatt heti 2x 3x oblogetek csak, esti fogmosas utan es meg mindig csodaszepek :)

Ui: annyira feherit, hogy pl a mosogepbe is szoktam a feher ruhakhoz onteni fel litert es jobb mint a hipo!

2011. máj. 12. 00:57
 2/8 anonim válasza:

énis vettem white light ot pársz or használtam még semmi..

de a hidrogén peroxidos témához lenne pár kérdésem!

intéztem most 1 deci hidrogen peroxidot 3% ost és énis kipróbálom.. hogyan öblögettél vele mennyit raktál a szádba meddig tartod benne meg iylesmi. mert kicsit félek tőle:DD úgy helmondhatsz rola pár dolgot ha gondolod fészbukon fentvagyok ot is megtudjuk beszélni na köszöntem

2011. júl. 5. 18:17
 3/8 anonim válasza:
Hol kaptatok és mennyiért ilyen 3%-os hidrogén-peroxidot? Mindennapos teaivástól eléggé besárgultak a fogaim és kipróbálnám, hátha használ..:)
2011. aug. 11. 17:52
 4/8 anonim válasza:
gyóygszertérba elvileg receptre de én megtudtam oldani az nélkül max 2 decit adnak egyszerreki! pár száz forint am jó de ne mhasználom már de bizros van hatása csak gec i lassan hat
2011. nov. 27. 01:47
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Fodrász kellékesben lehet kapni. a literes kiszerelés olyan 1500-2000 között mozog.

A fodrászok ezt teszik hozzá a hajfestékhez... tudjátok ez az a kis fehér lötyi...

-egy fodrász-

2012. nov. 10. 18:06
 6/8 8rig00 válasza:
100%
a "fordasznak" uzennem... a feher folyadek az nem hidrogen peroxid hanem oxigenta ami tartalmaz hidogen-peroxidot is... a hidrogen-peroxid egy viz szinu es viz allagu folyadék. kesz csoda hogy atmentel anyagismeretbol! a tobbieknek uzennem NE vegyetek oxigentat fodraszkellekesnel es ne oblogessetek vele a szatokat!!!!!
2014. júl. 28. 19:54
 7/8 Mareszka no.1 válasza:

Sziasztok!

Elképedve és megréműlve olvastam,hogy egy fodrász lemerte îrni,hogy fodrászkellékesnél kapható "hidrogénperoxiddal" lehet öblögetni.

NEM LEHET,ÉS NE PRÓBÀLJÀTOK KI SOHA!!!!

VESZÉLYES VEGYSZER,SZAKEMBER KEZÊBE VALÓ ,AZ ADOTT SZAKTERÜLETEN ALKALMAZHATÓ..KIZÁRÓLAG FODRÁSZATBAN.

FODRÁSZKÊNT MONDOM!

2016. nov. 26. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:

En regebben fogaszaton kaptam otthoni hirdogen peroxidos fogfeheritot,amit sínbe helyezve kellett a fogsoromon hagynom.

Latvanyos lett,hófehérek lettek a fogaim,persze kellett jó pár használat.

A negatívum az volt,hogy néha kezelés alatt,hirtelenül belenyilalt a fájdalom a fogamba,élesen...

Egy peroxid mentes feheitesnek,nncs ilyen mellékhatasa.

2016. nov. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!