Láthatatlan fogszabályzó? Mennyiért?
hát állandó fogszabályzót színtelent még nem láttam... műanyagot csak nem etsznek fel, üveget megint nem...
a porcelán az meg sztem rosszabb mint a fém...olyan mint ha lepedékes lenne a fogad:D
mikor már alakultak a fogaid, akkor lehet iylen kivehetős... olyan mint 1 protkó, csak teljesen átlátszó...ráhúzhatod a fogadra.. jó kis cucc..csak más előtt ne vedd ki,mert olyaan nagyi feeling..:D
ugyan már,dehogy 1.5 millió...abból már egy komplett fosot csinálnak nekedd.. sőt, nem h 1et, a hét minden napjár:D
18 éves korib tb által támogatott a fogszabi, és ugy jön ki a kellékekke együtt kb 60ból. És ha te ebbe beleesel, akkor a támogatás sztem ugyan úgy jár,csak annyival kell többet fizetni,amennyivel drágább a fehér fogszabi.
HA valaki már elmúlt 18,annak se szabadna többnek lennie 120-200ezernél... szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!