14 évesen nagyon égő a fogszabályozó? ÉS kb. mennyi ideig lesz fent?
valószínűleg állandót fogsz kapni, éjszakaival a hézag nem tűnik el :/ (nekem 4 évig éjszakaim, nem tudom mennyit változtatott a fogazatomon, de utána 3 évig volt állandó. most 16 vagyok...) Ha tényleg csak ennyi a probléma, akkor fél-egy évig lesz csak fent, de ez csak szerintem.
Amúgy egyáltalán nem ciki, csomóféle színt lehet variálni meg ilyenek :]
Attol fugg, hogy milyen nagyok a hezagok. Lehet hogy 1 ev, lehet hogy tobb.
Nem eges, inkabb legyel buszke ra, hogy igenyes vagy, es nem ronda fogaid vannak, lesznek. Szerintem jo dolog, nekem tetszik, ha valakinek fontosak a fogai, nemcsak a haja, meg a cipoje, meg a mukorme. Sok csilivili csaj kitudna harapni a pokot a sarokbol, megse csinaltat semmit a fogaival.
Szoval hordd buszken, es utana majd lesz egy igazi hollywoodi mosolyod, jo lesz, ugye?
Szia!
Egyáltalán nem égő, nekem is 14 évesen volt állandó fogszabályzóm, 12 éve, akkor még ritkának számított, de én nagyon büszkén hordtam! :)
ÉS utána nagyon szép fogsorod is lesz, tehát megéri, a fél óra szünet 2 fog között sokkal égőbb sztm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!