Diamons Fogfehérítő Toll. Vélemények?
Felettébb gyanús, hogy a weblapjukon sem forgalmazó, sem gyártó, de még elérhetőség sincs feltüntetve. A "Kérdezz tőlünk" lehetőséget kihasználva írtam nekik, és mindezekre rákérdeztem. Nem jött válasz... Valóban kecsegtető dolgokat írnak erről a termékről és az ára is nagyon jó, de ezek után én nem merem használni. Ha tönkrevágja a fogzománcom kihez forduljak panasszal, ha azt sem tudom ki forgalmazza? Állítják, hogy visszavásárlási garanciát adnak, de hogy éri el őket az ember? A "Kérdezz tőlünk"-ön keresztül? Ha akarnak válaszolnak, ha nem akarnak nem.
Mindenesetre írtam az OÉTI-nek, hogy tudnak e erről a termékről bármit és bevizsgálták e, ha kapok választ, megírom.
Felettébb gyanús, hogy a weblapjukon sem forgalmazó, sem gyártó, de még elérhetőség sincs feltüntetve. A "Kérdezz tőlünk" lehetőséget kihasználva írtam nekik, és mindezekre rákérdeztem. Nem jött válasz... Valóban kecsegtető dolgokat írnak erről a termékről és az ára is nagyon jó, de ezek után én nem merem használni. Ha tönkrevágja a fogzománcom kihez forduljak panasszal, ha azt sem tudom ki forgalmazza? Állítják, hogy visszavásárlási garanciát adnak, de hogy éri el őket az ember? A "Kérdezz tőlünk"-ön keresztül? Ha akarnak válaszolnak, ha nem akarnak nem.
Mindenesetre írtam az OÉTI-nek, hogy tudnak e erről a termékről bármit és bevizsgálták e, ha kapok választ, megírom.
Szia!
Én megrendeltem.El is kezdtem használni.Kíváncsi leszek,hogy milyen lesz. Eddig nem érzem,hogy lenne valami rossz hatása.
Fájni nem fáj tőle eddig a fogam.Semmit nem érzek.Picit már fehérebb a fogam,mint volt.
Én megrendeltem, de eddig csak egyszer mertem használni. :)
Gyanús, hogy sem a dobozon, sem a fecskendőn nincs semmi cégre, gyártóra, származási helyre utaló
felirat.
Sikerült beszélni az oldalon megadott számmal.
A következőket tudtam meg:
Hazai forgalmazó: World Health Kft.
Származási ország: Kína
Hatóanyag:Karbamid Peroxid
Az OÉTI-től visszajeleztek:
Tisztelt Érdeklődő!
Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy a DIAMONS fogfehérítő toll nem szerepel a nyilvántartott kozmetikumok adatbázisában. Így az említett készítményről semmilyen hivatalos adat nem áll rendelkezésünkre.
Tudomásunk szerint a fogfehérítő, mint terméktípus nem tartozik más intézet hatáskörébe.
A fogfehérítők így a DIAMONS toll használatának is lehetnek egészségügyi veszélyei, ezért javaslom alaposan meggondolni az alkalmazását.
Én is hívtam a céget, nem vették fel, foglalt volt, de legalább visszahívtak.
Nem akartam semmiképp engedély nélküli terméket használni, mert eléggé ráfáztam már egy illegális fogfehérítő szettel, szétmarta az ínyemet. Szerettem volna kipróbálni a White and Go-t is, de nekik sincs semmilyen engedélyük.
A Diamons fogfehírítő tollra viszont nekem elküldték aztán az engedélyt, ez egy orvostechnikai eszköz (ezért nem tud róla az OÉTI, mert nem kozmetikum).
Kipróbáltam, működik.
Ínyemet nem marta szét.
Sziasztok! Eltelt már egy pár hónap, aki kimerte próbálni, annak milyen tapasztalatai vannak?
Kedves kérdező! Te kipróbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!