Hogyan működik az altatásban történő fogtömés?
Figyelt kérdés
HA én az összes fogamat egyszerre altatásban szeretném megcsinálni hol érdeklődjek. Hol csinálnak ilyeneket? És kb mennyibe kerül?2011. jan. 10. 20:30
1/2 anonim válasza:
Én még altatásban történő fogtömésről nem hallottam, de azt tudom, hogy az altatás már eleve 80 ezer körül van. Viszont ezt még az implantátum beültetésnél sem nagyon alkalmazzák, még ahhoz csak érzéstelenítőt adnak. Azért olyan sok fogat csak nem kell tömni, hogy pár alkalom ne legyen elég? Egy oldalon egyszerre többet is be tudnak tömni.
2/2 anonim válasza:
nekem két injekcióval két oldalon három fogat tömtek, semmit sem éreztem, e miatt nem éri meg az altatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!