Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi kerülhet két tömés az...

Mennyi kerülhet két tömés az sztk-ban?

Figyelt kérdés

Nem a saját körzetembe mennék fogorvoshoz.Sajnos nem tudok hazautazni,de kijött a tömés a fogamnál,elöl.

Mennyi pénzt vigyek az orvoshoz körül-belül?

2010. okt. 29. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

semennyit

ingyen orvosi ellátásra vagy jogosult ott is, fogmegtartó kezelésnek minősül a tömés

ha nem a körzetedben mész el orvoshoz, akkor két eset lehet:

1 nem vállal el az orvos - sürgősségi esetben köteles fogadni

2 elvállal, de pénzt nem kérhet

ill. lehet még hogy elvállal és pénzt kér...te meg kérj áfás számlát, mert nem kérhet pénzt, csak bepróbálkozik

2010. okt. 29. 20:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!:)

Ha estleg kérek ÁFA-s számlát,akkor mi történik ha kiállít egy hatalmas összegről?

Magánrendeléseknél két fog tömése körül-belül 25.000F.

2010. okt. 29. 20:47
 3/12 A kérdező kommentje:

Sürgősségi helyzetnek minősül,hogy két lyuk van elöl a fogamon,és esztétikailag nem szép?

Vagy,mit mondhatnék?:(

2010. okt. 29. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Iszonyúúúúúúan fáj, csináljon valamit doktorúr, de gyorsan, kérem, nem bírom ki!
2010. okt. 29. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:

ha sztk rendelésen áfás számlát állít ki, akkor jó nagy hülye...te meg nem fizetsz és felnyomod a betegjogi képviselőnél ;)

első fogakba a fehér tömés is ingyé van...amúgy nagyon fáj, érzékeny...stb...

2010. okt. 29. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy fáj.

Egyébként megnéztem, mert kaptam ilyen elszámolás-félét tőlük, ha nem lett volna tb-m egy kisőrlőfog több felszínű tömése 3450Ft lett volna.. nálunk

2010. okt. 29. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk minden körzeti rendelőben ki van írva, hogy csak a körzetes betegeknek ingyenes az ellátás, mellé meg az árak, hogy körzeten kívüli betegeknek mi mennyibe kerül. Viszont az ügyelet körzetttől függetlenül ingyenes, de oda csak akut esettel tudsz menni. Nem tudom, tömnek-e, sok helyen egyből húznak ügyeleten.
2010. okt. 29. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
utolsó az eü minisztériumból kérj állásfoglalást, azt fogják írni, amit én ...első voltam ;)
2010. okt. 29. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
De előbb linkeld be a törvényt, amire hivatkozhatok. Csak úgy kérdezhetek az eü. minisztériumtól, ha tzdok valamire hivatkozni.Köszi amúgy, bár szerintem, ha nem fizetnék, egyszerűen nem fogadna, vagy kihúzná, vagy űgy csinálná meg, hogy véletlenül se jusson eszedbe mégegyszer odamenni. Én nem vállalnám be pénz nélkül a mai világban, az biztos. Klinikára járok évtizedek óta, de mindig fizetek, látom, mit csinálnak a +nem fizetőkkel, egyszer egy betegnek (ezt láttam, nem mástól hallottam), addig fúrta a hallgató a fogát, a konzulense mire észrevette, a fog már menthetetlen volt. Persze ez nem általános, de nekem egyszer kellett a körzetihez mennem, úgy megcsinálta, hogy ki kellett húzni. Azóta még sürgós esetben is magánorvoshoz megyek, illetve fizetek.
2010. okt. 30. 07:00
 10/12 anonim ***** válasza:
[link] itt mindent megtalálsz, a jogszabályokat is
2010. okt. 30. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!