Szerintetek ciki az összenőtt szemöldök (pasinál)? (főleg lányok válaszát várom hisz nekik kell tetszeni
öö szerintem ciki... pedig én megrögzött természetesség-mániás vagyok, de ezt még én is meg tudom érteni, ha valaki férfi létére ezt szedeti :D Szerintem TÉNYLEG nagyon ciki, vagyis ha látok az utcán egy ilyet, akkor tuti megbámulom, meg olyan... :S Abnormális, vagy nem is tudom. Jól teszed, hogy szedeted szerintem :)
19/L vagyok
Nekem se tetszik. :S
Az nem baj ha ezt csinálod, jól is teszed Mert sztem nagyon idétlenül néz ki egy fiún így :S:S:S Olyan hülye feje lesz tőle xD Még akkor is ha mondjuk helyes az illető x D
Úgyhogy szedjed csak ;)
Szerintem is jó, ha szeded. És tényleg sokkal ápoltabb külsőt ad. Szóval ügyi vagy, hogy törődsz ilyennel!
22L
Nyugodtan szedd ki a felesleget, tényleg nem túl szívderítő látvány egy olyan bozont, mint pl. Habsburg Györgyé :=).
Nem szégyen ápoltnak lenni!
Szedesd ki nyugodtan :D
A 2 szemöldök a legszebb (Y):DXD
Legalább Te igényes vagy pasi létedre :P Mert láttam olyat akinek nagyon összevolt már nőve, pedig a pasi nem nézett ki rosszúl, dehát... :S Engem zavarna az összenőtt szemöldök :S
Úgyhogy csak ritkísd ;):DDD
Szedesd ki! Ismertem olyan csávót, aki modell lehetett volna, ha nem egy szemöldöke lett volna kettő helyett. Először összenőtt szemöldök nélkül láttam a fiút, később ismerőskereső oldalakon csupa összenőtt szemöldökös képet tett fel magáról. Úgy már ultragáz volt.
F,33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!