A körülmetéltek tudnak maszturbálni?
Jó a kérdés! Igen, tudnak maszturbálni.
Mégha teljes körülmetélés is történt, a dokik az estek túlnyomó többségében hagynak némi fitymát a vágásnál, így annak a helye nem feszül annyira, hogy feszítse, vagy fájjon a tulajdonosának, még esetleges kiszáradás esetén is. Ezt a kis maradék fitymát a kézmozgással szinkronban mozgatja fel-le, ill. mivel a fityma már nem ér fel a makkra, esetleg talán csak a makk szélére, így a marok veszi át a hiányzó fityma szerepét, tehát a makk teljes felszínét a tenyér redőzete súrolja, amivel ugyan nehezebben, de ugyancsak el lehet menni. Azzal ugyanis számolni kell, hogy a makk már érzéketlenebbé vált a fityma eltávolításával.
Közvetlenül körülmetélés után másfél-két héttel már lehet gyengén maszturbálni (a varratok kiázása után), ilyenkor a makk általában még hiperérzékeny és a műtét okozta belső, vmint a kielégületlenség kapcsán felgyülemlett nemi feszültség miatt a műtöttek kb. 2/3-a korai magömléssel élvez el a műtét utáni első-harmadik alkalommal. A makk uis fokozatosan válik érzéketlennebbé, amit nedvesítéssel, síkosítással, nyállal, krémmel/géllel lehet vmivel érzékenyebbé tenni.
Egyébként nem vagyok körülmetélt, és a környezetemben is többen élnek olyanok, akik nem a héber vagy arab vallásúra lettek megkeresztelve, hanem fitymaszűkület vagy egyéb fertőzés okból KÉNYSZERÜLTEK az orvos szikéje alá feküdni, h. ill. FITYMÁIKTÓL MEGSZABADULNI.
Üdv: EE
Ehh. engem 20.-án metéltek körül és eléggé szar érzés volt mivel fitymaszűkületem volt és amiatt kellet és elég sok negatív kommentet olvastam erről.
Ma maszturbáltam: Nehezebben mentem el de a vége egyszerűen jobb volt, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!