Gondot okozhat a spanyolgaller (parafimozis) a sexben?
sztem bármi megoldható
de ez nem kezelhető? sztem simán le tudnák szedni a "felesleges" részét
Javasolják fűnek fának a körülmetélést, de nagyon durva eredménye lett pl nálam. Undorító heg, varrások nyoma, lyukak, amiből 20 év után (!) esett ki varrás... bőrhíd a makkon, ami feszül, nem élvezem a szexet (józanon) érdes tapintású a kiszáradt makk, foltos is lett, mint egy nemibeteg, úgy nézek ki. Az orvosok meg úgy látják, hogy minden oké. Szóval, akármi van, én inkább a bemetszést javaslom és ha az se megy, akkor van még z-plasztika, esetleg részleges metélés, vigyázni kell mindenre, ami csak van rajtunk, mert nem viccből van, a fitymának funkciója van. Ha nem tudja ellátni, mert rászorul és problémás emiatt, akkor a beszűkült részt kell lemetszeni esetleg, de semmiképpen nem az egészet, abból később gond lehet, amit már NEM LEHET MEGOLDANI. A semmiből már nem lehet építkezni :(
Szóval, kedves kérdező, ha nem akarsz úgy járni, mint én (és még sokan mások) akkor szólsz a dokinak, hogy minél többet szeretnél megtartani a fitymából, ha ő meg értetlenkedik meg ragaszkodik a teljes körülmetéléshez, akkor hagyd ott és keress másik orvost!
Nekem minden problémám megoldotta a metélés!Valakinél elkerülhetetlen!
Azóta sincs semmi bajom!
Az talán valóban nem mindegy ki a műtétet végző doki!Csak megbízható orvosokhoz menj!
Igen, okoz6 gondot, nem is kicsit!
A 2. sz. hszóló nagyon szépen leírta miről is van szó, én annyit fűznék hozzá, hogyha már normál állapotban is gondot okoz, és nem tudod visszahúzni a fitymát a makk mögül, akkor ha beteszed a hüvelybe a brédet, és ott mozgatod benne, a fitymádat csak még jobban megerölteted, elszakadhat, sőt, mondok rosszabbat, a fityma által elzárt makkrész még az izgalmi állapot (erekció) következtében is hatalmas nyomásnak lesz kitéve,...
Két dolog fordulhat elő:
1.) A rossz vérellátás következtében elhal a makkod és csonkítani kell.
2.) A szex alatt a makkban fokozódó nyomás eléggé fájdalmas erekcióhoz vezet, legrosszabb esetben -- papírzacskó-elv alapján -- kidurran a makkod, a nagy nyomás uis megrepoeszti a szöveteket és a vér szabad utat kap a külvilág felé. Ebben az esetben ha még pluszban szeptikus is leszel, a végeredmény uaz lsz/lehet, mint az 1.) pontban leírtakban.
Egyik ismerősöm spanjánál voltunk házibuliban nemisolyan rég. Történt vele egy meglepő eset:
Kb. 3 hónapja a beszélgetésünk előtt a barátnője jelenlétében önkielégített, aztán felgyorsította a húzogatás tempóján és egyszer rántott egy nagyot a fitymáján... az meg reluxaszerűen hátragyűrődött és ott maradt,...nem akart visszajönni a helyére. Na most azt mondanom sem kell, az estének azonnal vége lett, de a srác annyira szégyellte magát, hogy szüleinek nem mert szólni, urológushoz nem mert elmenni... és KÉT TELJES HÉTIG viselte a fájdalmat, addig szenvedett a péniszével. Fájdalomcsillapítókat szedett, de a helyzet csak nem javult: Férfiasága romokban hevert, a csövelés kínkeservesen ment, erekciója nem volt... (ha lett volna, is megőrült volna a fájdalomtól...) ...meg sem mozdult neki. Két hét után a fájdalom rákényszerítette, hogy elmenjen a dokihoz, és mivel a eddig várt, a fitymája nem volt menthető (úgy glom ez érthető is, miért...) így körülmetélték. Igaz, az eredménnyel ő akkor és ott meg volt elégedve, (már amennyire azzal meg le7... >:-T), de maga az élmény elég meghatározó és kellemetlen volt az életében.
Jah, és még valami... Nem tudom, mennyire volt amit mesélt kiszínezve, de ha ez igaz, -- márpedig a csávónak tényleg viszonylag friss metélési hegei voltak ott lenn -- akkor neki nagyon nagy mázlija volt, mert a fityma nagy vszséggel nem szorította el a makkját teljesen. Úgy glom, ezért kerülhette el a makkja elhalását. DE NE EZ LEGYEN AZ IRÁNYADÓ!
Parafimózis kialakulása után MAX. 6 ÓRÁT LEHET KÉSNI, kben tényleg maradandó károsodás léphet fel! Nem mindenki le7 mázlista...
Kedves Kérdező!
_ Neked is félelmeid vannak fitymaszűkülettel kapcsolatban, vagy megosztod velünk, mi miatt jött ez a téma elő, csak úgy kíváncsiságból?
Üdv: EE
Igen,urológia!
Engem nagyon zavart szex közben!És éreztem hogy előbb-utóbb ebből gond lehet!"Megcsináltattam"!Azóta semmi gáz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!