Leendő (talán) férjemről kérdeznék. Lehet-e úgy gyermeke, illetve nem betegít-e meg, ha régebben elképzelhető, hogy volt vmi fertőzése, és azóta sem állt vissza a sperma mennyisége?
A helyzet bonyolult. Én szűz vagyok, mert a házasságra tartogattam, de az élet összehozott egy elvált emberrel. Nem élünk szexuális életet, mert tiszteletben tartja a döntésemet, de elmondta az ő korábbi kapcsolatait. A házassága alatt normálisan működött, de gyerekük nem lett. Ahogy elvált, az volt neje egyből teherbe esett egy másik férfitól. Válása után egy egyéjszakás kalanddal vigasztalódott, ennek már 3 éve, de akkor valamit elkaphatott a csajtól, mert véres lett a spermája sokáig, és a mennyisége is nagyon lecsökkent. A vér ma már eltűnt, de a borzasztóan csekély mennyiség megmaradt. Akkor nem ment el orvoshoz, lehet, hogy nem gyógyult meg teljesen?
Az az igazság, hogy én nagyon tartok ettől. Egyáltalán mi lehetett?
:S miért nem ment el orvoshoz? én nem mernék lefeküdni vele, pedig már nem vagyok szűz:S
Vizsgáltassa ki magát mindenképpen, mert ez nem okés! És ha ő csak tünetmentes, de téged is megfertőz vele? Mindenképpen küldd el orvoshoz! ez nem játék!
Ne légy buta, bármit is mond neked az az ember, okvetlen zavard dokihoz.
A szerelem ennyire ne vakítson el, nem ér annyit az egész, hogy az életed hátralevő részében te idd meg a levét baklövésednek.
orvosi vizsgálat alap
ott azt is megmondják van-e vmi betegsége, mennyire termékeny, stb
2 dolog lehetséges:
1) elmegy dokihoz és meg tudjátok mi a baj, ha szükséges kezelik és nyugodtan kefélhettek
2) Nem megy el dokihoz, akkor vagy súlyosabbra fordul a helyzet, vagy elkapsz vmit...de minimum rettegsz, hogy nem kaptál-e el vmit.
A két eset között a különbség a bizonyosság. Attól, hogy vki nem tudja mi a baja attól még az VAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!