Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez teljesen hétköznapi dolog?

Ez teljesen hétköznapi dolog?

Figyelt kérdés
Nem találtam igazán erre illő topikot, tehát ide írtam, mivel én is férfi vagyok. Másoknak is van ilyen "baja" (ha ez egyáltalán baj), hogy amikor - nem fogok udvariaskodni - szartok, akkor egyszerre vele húgyoztok is? És ez nálam mindig így van, kivéve ha előtte húgyoztam persze... :D De ez fordítva nincs, mielőtt kétejek merülnének fel, csak szarás közben
2010. márc. 30. 21:44
1 2
 1/12 anonim válasza:

Engem érdekelne, hogy hogy vitelezed ki egyáltalán ?!

Egyébként nem hiszem,hogy normális dolog lenne, sőt... de nem tudom, nem találkoztam még ilyennel és nem is értek hozzá igazán.

18 L.

2010. márc. 30. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:
amikor szarok, akkor húgyozok is, egyszerre a kettő, ennyi :D
2010. márc. 30. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

párom ülve,kettőt egyszerre...

behallatszik a szobába mindkét cselekvés a fürdőből...

2010. márc. 30. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez a szép magyar beszéd komám!
2010. márc. 30. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tök normális, ne aggódj. Mi baj lehetne belőle, különben is?:D

19/F

2010. márc. 30. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok és nálam is előfordul.

Szerintem természetes. A szaráshoz elengeded magad, a pisiléshez ugyanúgy. Ha éppen mindkettőre van kényszered, bár nem is érzed, mert persze nyilván a szarás miatt mész elsősorban. (Bár már előfordult, hogy a reggeli majd bepisilek érzés volt a nagyobb, és más is történt...)

2010. márc. 30. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Első, mit nem értesz ezen?:D Kérdező: felnem tudom fogni, hogy mit tartasz abnormálisnak ezen.:D Most ha már úgyis ülsz a vécén, akkor fel kéne kelned hugyozni?:D
2010. márc. 30. 23:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen szép "magyarosan" fogalmaztok. Szebb szinonímát senki sem ismer?

(Xarás helyett: ürítés, kakilás, trónolás, székelés, bombázás, toj-ás, rosálás, nyom-ás, erőlködés, nagyon megkönnyebbülés, nagy dolog... stb.)

(Húgyozás helyett: csövelés, pisilés, vizelés, bronzolás, kitankolás, eresztés, pössentés, locsolás (ha már lassan húsvét lesz...oO), (virág)öntözés, kis dolog, kis megkönnyebbülés...)

Némi olvasás általi szókincsfejlesztés mindenkire ráférne itt alighanem... o.O

Na jó,... egye fene...

Találtam erről egy érdekes topikot itt. Érdemes megcsekkolni skacok, már csak azért is, mert egy tapasztalt srác írta, aki vágja a témát...

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

A hosszú választ nézzétek, és gondoljatok bele, ha a fehér is megy közben egyeseknek, akkor a sárgázást nem ugyanaz szabályozza?

2010. ápr. 1. 07:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Persze, megy nekem is egyszerre a kettő, ha kell.

20/L

2010. ápr. 2. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

azta k..va mindenségit!

Talán nagydolgot végeztek, vagy székletet ürítetek és nem húgyoztok, hanem hUgyoztok, vagy vizeltek!

Tényleg ez a legnagyobb gondod???

2010. ápr. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!