Szűkületem van? A többi lent.
Figyelt kérdés
A makkon a bőrt majdnem teljesen letudom húzni de a makk vége nem jön ki és így nem is simul el teljesen a bőr hanem egy kicsit felgyűrődik. De ha nem merev állapotban van teljesen vissza tudom huzni. Szólnom kéne valakinek vagy meg várjak ha nagyobb leszek ez megoldódhat? Mert még csak 14 éves vagyok és nem szívesen szólnék róla egyellőre! Aki tud vmit létszi írja le!2015. szept. 10. 17:19
1/4 anonim válasza:
Ez valóban nagyon enyhe szükületnek számit.Napi tágitgatással ez helyre hozható még .
2/4 anonim válasza:
13 éves fiú vagyok nekem is ilyesmi a problémám.
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon enyhe fitymaszűkület,ha kitartó vagy és minden nap tornáztatod a fitymád teljesen rendbe jöhet.\1.Vagy minden nap meleg vízben tornáztasd a fitymád,húzogasd óvatosan hátra,ha merev a péniszed akkor is folytasd mert mereven nem tudod teljesen hátrahúzni,lassan,finoman csináld.2.Vagy ezt a fityma tornáztatást lehet sikosító vagy babaolaj segítségével végezni.Pár hét alatt jelentős javulást tapasztalhatsz\.
Ha nem válik be akkor tud,hogy 14 éves kortól egyedül el lehet menni urológushoz,csak tb kártyát,személyit kell vinni és megnézni mikor rendel és elmenni rá vagy telefonon kérhetsz időpontot akár.
Itt az orvos férfi szokott lenni és általában van külön vizsgálórész kialakítva.Lehet elsőre az orvos szteroidos krémet írna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!