Női hormonnal rendelkezem, mivel befejeződött 14 évesen a testi fejlődésem?
170 cm
14 cm
lányok szoktak megállni ennyi évesen, vagy még ők is tovább nönek, a fiuk 16-17 éves korukig legalább nönek.
nem a női hormon miatt lettél ekkora. Rajtad kívül még sok férfi él ekkora magassággal.
A 14 centihez pedig itt van: [link]
Kedves kérdező, értem én, hogy számodra ez óriási probléma, ez kb. a harmadik kérdés, amit kiírsz a témakörben. Rengetegen leírták már, hogy egyik méreted sem kóros, vagy extrém kicsi:-) Nem akadályozna a világon semmiben, ha te magad nem gyártanál belőle megoldhatatlan problémát.
Könyörgök, menj már el pszichológushoz! Nem hormonális eredetű a problémád, hanem pszichés.
Minden jót neked!
Bizony fiúknál is van aki 13-14 évesen a felnőtt magasságát elérte,de általában magasabb,fejlettebb fiúkra jellemző ez.
De kivêtelek vannak,te is az vagy.14 éves korodba mêg jónak számított a magasságod,de 15 éves korodra már alacsonynak számítot.
Valószínűleg a testi érettsêged mêg nem fejeződött be 14 éves korodban,hiszen hangra,fizikálisan is férfiasodtál még,csak sajna a magasságoban megálltál a fejlődésben.
Kérdésedre a válasz:nem
Szerintem te vagy az aki sokszor írta a magassága mennyire zavar és gátolja.
Látom újra kiemelted a kérdést!
Nézd sajnálak,megértem milyen rossz úgy élni ha picit sem olyan vagy mint szeretnéd és nem lehet rajta változtatni.De ne enged hogy ennyire tönkretegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!