Általános iskolában a nemi szerv vizsgálatakor egyenként kell bemenni vagy a minden fiú bemegy? Ha minden fiú bemegy akkor az alsógatyát is le kell venni vagy csak amikor vizsgálnak?
Bunkóság.
Miért nem mindjárt az aulában vizsgálnak + élőben egy kivetítőn.
A többieknek mi köze hozzá, ha valakinek pl fitymaszűkülete van? Igazából a rendszert sem értem, ha az van, már veszik is elő a kést? Ez olyan, mintha a fogdoki megnézné a fogaidat, fennhangon elkajabálná, hogy van 14 rossz fogad, meg büdös a szád, aztán egyből mehetsz is.
A szűrés lenne a lényeg. Iskolakezdésnél is megvizsgálják mindenedet, míg serdülőkor elején szintén.
Ha a fiatalok esetleg zuhanyoznának a suliban (amire se idő, se hely, se kedv nincs általában), akkor könnyebben el tudnák fogadni egymás testét is, így nem lenne olyan kellemetlen emlék, amikor éppen egy szakember is megnézi a növésben lévő kukacot.
Nálunk volt ilyen vizsgálat.
6-an mentünk be egyszerre és mindenki előtt letolatta a gatyát és megtapizta.Eléggé izgultam előtte és szerintem elég szar a rendszer.Ez elég intim szerintem az osztálytársaimnak semmi köze hozzá főleg hogy a mai gyerekek imádják cikizni egymást főleg a fiúk.
Nekünk volt ilyen már elsőtől kezdve minden évben.
Nekünk még nagyon ciki volt mert bementünk a lányokkal együtt először a lányokat vitte egy paraván mögé és ott felkapcsolt egy villanyt szval minden árnyék kilátszott mert nálunk kint sötét volt. Tök ciki volt mert a fiúknak elkezdte tapizni és rögdtön merevedésünk lett. A lányok a fügykösünk árnyékát rögtön meglátták.
l függ hogy egyenként vagy csoportba mentek be.Figyelj szóljatok őfőtöknek hogy egyenként szeretnétek bemenni,mert ehhez jogotok van,ez elég intim vizsgálat és akkor beszél a dokival és még se fél osztály előtt állsz egy száll semmibe.Mi azt is megdumcsiztuk ofővel hogy polo és gatya mert úgy meg még sem vagy meztelen.Jogotokban van azt mondani,hogy egyenkénti vizsgálatott akartok,hidd el ofő elrendezi,csak szóljatok.
Sokan írtak már ezzel kapcsolatban.Álljatok ki magatokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!