Segitseg! Gombas a peniszem?
Gombát rendszeres tisztálkodás mellett is elkaphatsz, akkor is, ha még nem élsz nemi életet (néha még antibiotikum-kúra után is előfordulhat). Ezért ne hibáztasd magad!
A Canesten-hez találsz a dobozban betegtájékoztatót, azt olvasd el!
Vagy inkább beszélj a szüleiddel és kérd meg valamelyiküket, hogy kísérjen el a bőrgyógyászhoz! Az a legbiztosabb!
"Uristen, en kerek elnezest, hogy nem rohanok egybol orvoshoz. Akkor lennek szerintem gyerekes, hogyha nem foglalkoznek az egesszel, en apolt vagyok, es torodok magammal."
Magadtól kérj elnézést, ha a kenőccsel még jobban elcseszted a farkadat. Arról még biztos nem is hallottál ezek szerint, hogy "mellékhatás", ugye?
Az, hogy szerinted mikor lennél gyerekse a probléma szempontjából tökre lényegtelen, az viszont cseppet sem, hogy ésszerűtlen megoldással tervezel próbálkozni, azért, mert más nem orvos-fórumozók azzal etetnek, hogy attól meggyógyulsz. Hát, ez alapján már tényleg nem is tudom, mi a gyerekes hozzáállás, főleg egy 15 éves makacskodó tinitől, aki most még ez ellen is lázad, segítő szándék ide vagy oda...
"Kulonben is nem kioktatast, hanem a kerdesemre valaszt vartam."
Kaptál. Csak nem tetszik neked, hogy a válasz szerint a bajodat majd csak az orvos fogja tudni biztosan megmondani a szakrendelésen.
"A tobbit en majd eldontom. Koszonom.:) De termeszetesen gyerekes vagyok. Oke."
Kíváncsi vagyok, hogy a körülmetélésről is ennyire magabiztosan fogsz majd dönteni, kikérve magadnak az ésszerű cselekvés, mint fogalom megítélésének jogát, vagy akkor megint kiírsz egy ilyen szükségtelen kérdést, amiben megintcsak ilyen válaszokat fognak adni a becses önjelölt orvostársak!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!