Van igazi is, de most nem találom, otthon megvan a könyvjelzőim között.
2010. febr. 15. 14:53
2/19 anonim válasza:
Párom a kórházban egy olyan bácsival feküdt együtt, akit megkatétereztek. Hát nem akarlak ijesztgetni, de majd be szart a bácsi. Pláne, hogy neki valamiért ilyen kampós végű katétert raktak fel. Akkor is rohadtul fájt, amikor felrakták, meg akkor is amikor kivették.
2010. febr. 15. 16:13
3/19 anonim válasza:
engem mütöttek a lábbammal,és műtét után nem tudtam pipikélni az érzéstelenitőtöl,amit ügye derékba adtak.fel is rakták a katétert amit nem éreztem hála az injekcionak.aztán a kivétel az már rosszabb volt.majdem beszartam,mivel az injekciónak elmult a hatása.plusz még felrakásnál használnak sikositót is,igy az nem olyan rossz mint amikor kivesszik.egy határozott rántással vesszik ki,amitöl még három nap mulva is fáj a pipilés.amugy kilehet birni,persze csak ha muszáj.mütét előtt mindenképpen elkell menni wc-re
Már láttam többször férfi katéterezést, nem egészen olyan, mint a videón. És egyik sem jajgatott közben. Szerintem a nőknek sem kellemesebb a dolog, de akiket katétereztem, még egyik sem mondta utána, hogy fájt volna (és nem azért mert nem merik mondani).
2010. febr. 17. 20:33
7/19 anonim válasza:
és lehet kérni hogy adjanak érzéstelenítő injekciót?:O
2010. febr. 18. 18:30
8/19 anonim válasza:
Nem lehet. Sőt, van ahol síkosítót sem nyomnak be a húgycsőbe...
2010. febr. 18. 21:01
9/19 anonim válasza:
Akkor a video egy gagyi szinjatszas lenne itt?
2010. márc. 3. 13:25
10/19 anonim válasza:
Elég sok katéterezést láttam, szakmámnak "hála".
Mindenki máshogy éli meg, van aki végigordítja, kapadozik, van, aki ne mveszi fel igazán.
Azt mondják akkor kevésbé fáj, ha nem feszítesz, és közben sóhajtasz egy nagyot...
Fájdalomcsillapítót nem adnak, olyat még nem láttam hogy nem zselézték volna előtte a csövet (is). Ez egyébként szakmai hiba lenne, meg nem is tudom felmenne-e a katéter.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!