Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valami bajom van? Lennt bővebben

Valami bajom van? Lennt bővebben

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1-2 hétben elkezdett "húzódni" a bal emllbimbóm. illetve nem is húzódik, csk fáj hogy ha hozzáérek és valami kemény dolgot észleltem alatta. megnyomtam és a mellemből valami átlátszó foyladék jött ki. Teszem hozzá fájt amikor meg nyomtam. Volt már egyszer hasonló, de nem emlékszem pontosan, hogy ugynailyen volt-e. Apu azt mondta, hogy ez a kamaszkorral jár. Mit csináljak?

17/F

2010. febr. 3. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát nem akarok csútát mondani de apukád buta és nem eléggé aggodalmaskodó. Szerintem minél hamarabb keresd fel a házidokidat ő tudni fogja. De sztm átküld a börgyógyászatra ahova kell beutaló. Sok sikert
2010. febr. 3. 17:29
 2/11 A kérdező kommentje:

De egyszer már volt iylen 14-5 évesen, és elmúlt.

Semmi bajom nem lett tőle. Mondta h neki is volt ilyen, és semmi baja nem volt neki se.

2010. febr. 3. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Hali, szeva Pajti!

Nekem is volt úgy kb. 14-15 évesen genuine gynecomastiám, (normális serdülőkori mellkiugrás, mellmegnagyobbodás), amit édesapád is mondott, -- jobb mellbimbóm alatt, ám nem fájd, még csak meg se duzzadt, csak ott volt és felszívódott 3-4 hónap után. Csakhogy nekem nem húzódott, nem fájt, mégcsak nem is volt érzékeny, PLÁNE NEM VÁLADÉKOZOTT!!!!!!!!! Az a folyadék szerintem rendellenes ott, és ha fáj, gyulladt, az nagy valószínűséggel GENNY lehet!

Sztem ebből orvos lesz, méghozzá minél hamarabb...! (mondom ezt így látatlanban a leírt tüneteid és érzeted alapján, mindenféle vizsgálat nélkül.)

Ami édesapádat illeti, nem hinném, hogy buta lenne, viszont -- amennyiben nem vizsgálta meg a fájó melledet -- sztem egy kissé elkönnyelműsködte/-ködi ezt a dolgot.

Még arra is szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a 15-35 év közötti fiúk, férfiak számítanak a legkiszolgáltatottabbaknak,és legveszélyeztetettebbeknek a mellrák és a hererák kialakulása szempontjából, amelynek korai felismerése rendkívül fontos lenne, azonban még így is sokan tudatlanok, egyesek pedig lusták elvégezni magukon az önvizsgálatot. Magyar férfiak átlag 35%-a mellrákos, tehát a "méhnyakrákot" okozó HPV-vírusfertőzéshez hasonlóan ez sem csak a nők betegsége.

Nem tudom, te vagy édesapád szoktatok-e önvizsgálni magatokat, tudjátok-e hogyan kell azt elvégezni!? Ha nem, írj privit, mert ez már OFF lenne ide.

A FÁJÓ MELLEDET pedig TESSÉK KOMOLYAN VENNI, ÉS MIHAMARABB MEGVIZSGÁLTATNI az orvosoddal!!!!!!

Üdv: EE

2010. febr. 4. 01:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a reakciókat, csakhogy nem húzódik meg nem fáj, csak ha mgenyomom picit erősebben.(azért is raktam a húzódikot macskakörömbe.) Ha meg nagyon erősen nyomom meg akkor jön valami váladék de az is csak 1-2 csepp. Mondom hogy volt ilyen, és el is múlt. De egyre kissebb az a valami, és már egyre kevésbé fáj ha megnyomom. Szóval tünedezik el. Nekme is amellem alatt van. Leh hogy csak eg gyulladás? Elég sokszor"lenyúztam" amikor Judoztam és 1-2x még a hülye osztálytársaktól csbcs-t is kaptam. Lehet, hogy csak gyulladás?:)
2010. febr. 4. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha meg nagyon erősen nyomom meg akkor jön valami váladék de az is csak 1-2 csepp.

Mi? Régen is váladékozott??? :-O

A gennuine gynecomastiánál NINCS váladékozás!!!

Az, h. meg fáj, ill. érzékeny NEM JÓ ELŐJEL!

Ha "lenyúztad" volna, akkor sem hiszem, hogy váladékozik ill. akkor max a bimbód lenne érzékeny, nem pedig a bőrszövet alatti csomó!

Tőlem kimagyaráz6od akármivel a dolgot, nem nekem lesz bajom, ha lesz... (Ő.ö)

Nézd, én amondó vagyok, -- aztán tőlem azt csinálsz amit akarsz, - hogy BALGA ember MAGYARÁZKODIK, KÉPZELEG, OKOS EMBER azonban MEGGYŐZŐDIK ARRÓL, MI A BAJ!? Döntsd el, meik leszel... csak rajtad múlik... Pajti!

+1. kérdés: Mi az a "csbcs"???

2010. febr. 4. 16:45
 6/11 A kérdező kommentje:

csöcs vimvó csavarás

Am. az a röhej, h már nem nedvedzik, és már nem is érzékeny annyira..és a csomó is egyre kissebb.. Lehet h el fog múlni?:D

Nem emléxek h akkor váladékozott-e. Am. lehet köze ahhoz, hogy ujb arántőm van, és le feküdtünk már és h homronháztartás beindult vagy mittomén?:D

2010. febr. 4. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:

CsBCs...csöcsbimbó-csavarás... X-D X-D X-D

Tixtára, mintha csak a 8.-as osztályomat látnám magam előtt. Órákat tudnék mesélni, mekkora hasonló baromságokat csináltak... X-)))

Az új bnőnek semmi köze a mellbimbódhoz. Legrosszabb esetben is csak akkor lenne, ha fogaival marcangolni kezdte volna a bimbóidat, és úgy belekapott volna, hogy fertőzést kapsz a fogakon lévő baktériumok miatt, de ez valószínűtlen.

Reméld akkor, hogy elmúljon. Én nem keresném a helyedben tovább a kifogásokat, ha ugyanis majd lesz később egy súlyosabb intim problémád, úgy már most elképzelem, hogy mi lesz veled, mit fogsz, és mint nem csinálni. Akkor is glom megvárod, míg az az alap ok elsúlyosodik, elrákosodik... mert átkozottul félsz az orvostól? <:-O Ugye?

Épp a minap "koppintottam a fejére" egy másik Kérdezőnek is a megelőzéssel kapcsolatban. Sztem nem ártana áttanulmányoznod az egész esetet, aztán felülbírálnod saját magadat,... de ez a te döntésed. Én befejezném a kifogásgyártást...

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

2010. febr. 5. 00:35
 8/11 anonim ***** válasza:

>...még vmi.

Ez a dolog -- mint említetted -- 1x korábban már lezajlott, most pedig visszajött. HONNAN VESZED, HOGY harmadszor vagy negyedszer NEM FOG VISSZAJÖNNI?

Sztem a szervezeted így akar figyelmeztetni vmire, ami később akár még súlyosabb kimenetelű fertőzés is le7ne... de ugye, nem én fogok sírni, ha mégis lesz majd vmi, hanem te, nekem édesmindegy mit csinálsz...te a véleményemet kérdezted, hát elmondtam.

Ennyit te7tem érted, Pajtás!

EE

2010. febr. 5. 00:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen jó fej vagy.:)
2010. febr. 5. 21:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem védőnőt a suliban. Azt modnta, h ez az a serdülákori valami. Ne nyomogassam, nehogy megsérüljön a mirigy vagymicsoda és ha észreveszek valami gyulladást pirosodást vagy akármit, vagy amgátol elkezdene váladékozni akkor menjek dokihoz, am. ne piszkáljam, majd elmúli.

Meg megvizskált a hónom altt meg a kulcscsontomnál. Nyomogatott valamit h fáj-e.. Nemfájt. Nincsgáz:)

2010. febr. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!