Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha elszakad a fitymafék...

Ha elszakad a fitymafék olyankor mit kell tenni? (további kérdések lent)

Figyelt kérdés

Mit kell olyankor tenni, ha elszakad a fitymafék?

Egyáltalán hogy tud az elszakadni?

2010. jan. 24. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha rövid a fitymaféked, akkor szex közben folyamatosan húzodik, túlságosan is, és elszakadhat. ha elszakadt nincsmit tenni. megkell várni míg eláll a vérzés, fertőtleníteni és várni h meggyógyuljon.
2010. jan. 24. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Fitymafek atvagasat a dokinal, huszezerert megusztad. Ez a jo oldala :)

A nagy ijedtseg meg a rosszabbik, de azon mar tulvagy.

2010. jan. 25. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Mondd, már elszakadt, vagy rövid a féked, ami miatt fáj/feszül és félsz, hogy hamarosan bekövetkezik, ezért inkább megelőznéd?

Kort írnál?

Üdv: EE

2010. jan. 25. 16:50
 4/7 anonim válasza:
100%
Szia barátomnak elszakadt,egy jó ideje elkezdtük élni a szexuális életünket és neki szépen lassan mindig mindig be szakadt egy kicsit akkor fájt mikor épp eleven volt de már egyáltalán! :)
2010. jan. 26. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Akinek elszakad az megszivta mert varratos lehet és hegesedik.Én is paráztam ettől és tudtam alapból hogy a fékem rövid.Elmentem dokihoz, 5 perc alatt megcsinálta.Ha rövid akkor tud igazán átszakadni, ha nem rövid akkor kisebb az esélye.
2010. jan. 27. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
10%

@ 12:47-es!

Miután a Kérdezőnk a látszat szerint feltette a kérdését, és itthagyott, te viszont mondtál vmit, ami felkeltette a figyelmemet, és témába vág:

Te mégiscsak átélted! Megtisztelnél azzal, hogy leírod ide a saját történetedet benne előzményekkel, a dokinál konzultáción... (Mit vizsgált meg? Csak a féket, vagy mást is?) ...ill. a beavatkozás alatt után, ill. a kontrollon, otthoni ápolással tapasztaltakkal?

_ Mi volt, mi és hogy történt?

_ Mennyire volt rövid a féked? Meddig engedte hátra a fitymádat? Mennyire feszült? Vagy le is volt tapadva (fék)?

_ A fitymád hosszabb vagy rövidebb (volt) a makkod végéhez képest? A vége összebojtosodik/-bojtosodott?

_ Mit csinált a doki? Hány helyen vágta be?

_ Milyen medikamentumokat kaptál előtte/utána? Érzéstelenítőt hová, hány helyre kaptál? Fájt?

_ A beavatkozás alatt éreztél-e vmit? Ha igen, mit?

_ Hogyan kezelted a beavatkozás helyét?

_ Mennyi szünetet tartottál dolgaid végzésében? (Önkielégítés, szex...)

_ A dokiról mi a véleményed? Milyen volt veled?

_ Milyen sztereotípiáid, félelmeid voltak a beavatkozás előtt és ezek mennyire igazolódtak be?

_ Hány éves voltál, amikor megműttetted, most mennyi vagy és most milyen?

_ A műtét helyileg hogy zajlott?

_ Azzal, hogy megoldottad ezt a problémát változott-e benned valami? (Előtte okozott-e a rövid fék vmiféle lelki gátlást, szégyenlősséget, önbizalomhiányt vagy -zavart?)

Ha elmondanád mi volt, részletesen, azzal talán sokaknak segít7nél, akik ezeket az oldalakat látogatják, és nem mernek lépni. Előre is köszönjük! :-)

Üdv: EE

2010. jan. 27. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hu na akkor ez hosszú lesz.Alapból azért mentem el dokihoz mert nem foglalkoztam éveim alatt a péniszemmel.19 éves vagyok most szóval paráztam is hogy milyen lesz.Hát nem volt 100as.Elöször nem tudtam hátrahúzni és megijedtem hogy fitymaszűkületem van.Közbe vmennyire tisztitani is kell mert nem nézett ki szépen.Nagyon nehéz volt rávenni magam hogy beszéljek szülőkkel, de MEGÉRTE!!!Csak anyámnak mondtam el mert paráztam hogy mit szól apám.Anyám mondta a fitymatornát hogy próbáljam ki.Rendbehozott ez a torna szóval nem kellett emiatt már paráznom.Ez abból állt hogy tusoláskor fel kell puhitani a fitymát meleg vizzel(erre jobb a fürdés) és ÓVATOSAN hátrahúzni 3-4szer.Nem nagy cucc de igy nem kell doki hozzá.Kb. 2 hónap alatt helyrehozott, de ez egyén és fitymafüggő. Ez rendbejött igy tisztitani is tudtam.Miután tisztitottam már megvoltam vele elégedve mert szebb mert sokkal, de száraz volt és ilyen weborvosok meg egyéb helyek ahol néztem azt mondták hogy lehet gomba meg allergia is a kiváltó ok.De nem viszketett semmi nem volt csak hámlott kicsit és közbe utánajártam hogy a fék renben van e. Neten olvasgattam dolgokat, utánajártam és arra jutottam hogy rövid.Alapból mikor hátrahúztam fitymát kicsit felgyűrődött, de erről azt olvastam hogy ilyen lehet , nem gond.De közbe a makkom is húzta magával. Nem fájt mikor húzta , sőt ha hozzáértem fékhez az se.Ezek után rávettem magam hogy elmenjek dokihoz.Nagy motiváció volt a szeretkezés.Meg alapegészség.A lehel térnél van egy kórház, odamentem.Nem tudom mi a neve, de urológusom nevét, telszámát megtudom adni.A kórházat meg ki lehet keresni.Na odamentem és megállapitottam hogy rövid a fékem és hogy a szárazság valószínűleg a hyperaemiás foltok miatt van ami volt fityma belsején meg azt hiszem makkon is bár ez nem biztos.Kaptam rá mycosolon kenőcsött. Szebb lett sokkal ,eltűntek foltok,de nem lett nedves makkom. A fékkel kapcsolatban mondta hogy januárban megműt ha szeretném.Elmentem bár paráztam érthető módon.A doktor maga szimpatikus volt, a kórház is jól felszerelt, felújított.Segítettek mindenben.Merev állapotban lenne igazi ha látnák a pácienseket de erre nincs nagy esély.Kb mindenki szemérmes ilyenkor sztem.Én is meg voltam ilyedve pláne amikor eljött a műtét.Maga a műtét rövid kb 5 perc.Az előkészület hosszabb szal összesen kb 20 perc de mondom műtéti része 5 perc.Helyi érzéstelenités van nagyon kicsi tűvel.Alig érezni ,de azért nem kellemes.Utána a műtétből semmit nem érezni.Azt érzed ha hozzáér a doki ujjával a makkodhoz hogy kicsit támassza ujját meg hogy biztos legyen a keze és ne vágjon mellé.Szikével dolgoznak szóval nem szabad mozogni de szikét nem érezni.Ezek után varratokat tesznek be.Nekem 4et tettek be.Azt csak nagyon kicsit lehet érezni, de nem fáj egyáltalán.A műtét alatt engem nyugtattak mert eléggé paráztam.Szóval kedvesek voltak, lezajlott műtét.Alig vérzett, kb 2 csepp vért vesztettem.Miután elmúlt a hatása az érzéstelenítőnek kicsit fura érzés támadt, mintha vmi nyomná de nem vészes.Az első nap lehet ilyen többin nem nagyon.A műtét után 1 hétig kb kell gézt betenni gatyába mert lehet enyhe vérzés.Szövetnedv, varratkiesés miatti valamivel nagyobb vérzés.De rendeződik 1 hét után kb.De nem kell nagy vérzésre számitani.Doki viccesen azt mondta hogy a menstruáció a nőknél rosszabb.Kamilláznom kellett reggel, este.Meg később betadinozni mert egy egyedi eset volt nálam és szaga lett odalentinek mert vmi bejutott oda aminek nem kellett volna , de betadinnal 5 nap után rendeződött.Mostmár nem kell semmit csinálnom vele.Maga a műtétem most januárba volt.Két hete és egy napja.A teljes felépülés 1 hónap és 2 hónap között van de 6-8 hetet mondanak neten. A doki nekem 4-6 hetet mondott.És hogy komoly fizikai terhelésnek egy hónapig még ne tegyem ki.Ha még vmi kell akkor kérdezzetek.
2010. jan. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!