A páromnak prosztatagyulladása van egy éve majdnem. Nem hiszek az antibiotikumokban. Nem tudnátok valamilyen természetes gyógymódot ajánlani?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a prosztatamasszás nagyon fájdalmas,de nem lenne hatásos? Nem a szex miatt kérdezem, (persze kívánjuk mind2en), csak szeretném,ha végre jól lenne.2014. szept. 25. 19:08
1/18 anonim válasza:
Mivel bakteriális fertőzés nem fog elmúlni csak úgy. Ha normális az orvos csináltat tenyésztést és célzottan arra szedhet antibiotikumot. Nekem is volt évekig nem tudtam kikúrálni csak a gyógyszer hatott. El sem hittem, hogy csak a Sumetrolim tabletta volt hatásos. 2 hónap alatt helyretett, persze nem szedtem 2 hónapig csak ennyi volt a szedéssel együtt az idő mire elmúlt.
2/18 anonim válasza:
Kisvirágú füzike tea a prosztata problémákra jó!
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A teát már használja. :)
2014. szept. 25. 19:15
4/18 anonim válasza:
Ne keverjétek már vazze a prosztata megnagyobbodást a gyulladással!!
5/18 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Hozzászóló! A kúpról mi a véleményed? Használ valamit?
2014. szept. 25. 19:17
6/18 anonim válasza:
Használ, de én a sumetrolim mellé kaptam. Nem emlékszem a nevére, de szteroidos gyulladáscsökkentő volt.
7/18 A kérdező kommentje:
Ő is antibiotikum mellé szedi. Egy ideig elmúlt,majd kiújult nyáron. :'(
2014. szept. 25. 19:19
8/18 A kérdező kommentje:
Azaz használja.
2014. szept. 25. 19:19
9/18 anonim válasza:
Amig nincs olyan vizsgálat,mint amilyet az 1 es írt,addig csak kisérletezget a doki a gyógyszerekkel .Ha megtalálták a bajt okozó baktériumot,annak megfelelően írnak fel gyógyszert is .Ezt kell nagy adagokban beszedni,hogy lökés szerűen hasson .1 hónap alatt gyógyultam is .
10/18 anonim válasza:
"Nem hiszek az antibiotikumokban."
Neked akkor valami tv-s távgyógyító kell szerintem.
Tedd a képernyőre a kezed és küldök egy kis gyógyító energiát, sőt ha már itt vagyunk megnézem van-e rajtad rontás, azt is leveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!