Mi lehet a probléma velem? 19/F
Szia!
Velem és a volt barátommal is ugyanez a szitu volt. Konkrétan mi sem tudtuk, hogy miért, de ismerősöktől kaptunk olyan tanácsokat, hogy ne görcsöljünk rajta, majd egy idő után elmúlik, meg, hogy legyen több menet egymás után 20-20 perces eltérésekkel. Ennyit tudtam mondani, nekünk akkor bevált. Ha nem múlik, szerintem menj dokihoz.
Figyu!
Nem szükségszerű, hogy minden reggel spontán merevedésed legyen. Az csak akkor állandó, amíg serdülsz!
Sztem se kéne görcsölnöd rajta, viszont használnod kéne az elszorításos technikát, ill. hasonlóan hasznos le7 Kegel-gyakorlatokat végezned.
ELSZORÍTÁSOS TECHNIKA:
=======================
Ált. korai magömlés kezelésére, megelőzésére használjuk mi férfiak. Ezt akár a partnered is csinálhatja neked, mielőtt elmennél, de CSAK akkor, ha úgy érzed, ez nem olajként hat a tűzre nálad.
Csináld utánam! Gatyesz le, most.
1.) Állítsd fel a dákód, és húzd hátra rajta a fitymát (ha van) amíg csak tudod.
2.) Az egyik kezed hüvelyk-mutató ujjaival formálj gyűrűt. Ezt a gyűrűt helyezd fel úgy a makkod árkába, hogy a hüvelyujjad a makkod hátoldali (hozzád közelebbi) részét ívelje át, míg a mutató ujjaddal keresd meg a fitymafékedet. A kantárnak közvetlenül a húgycsőnyílásod alatti részére illeszd a mutató ujjadat, majd ott nyomd be azt a pontot, ennek megfelelően szorítsd össze az ujjaiddal makkodat.
3.) Recskázz egyet!
Mielőtt elmennél közben, lesz az ejakulációt megelőzően 8-10 másodperccel egy olyan izgalmi pont, aminél tudni ill. érezni fogod, hogyha folytatod, eldurransz. Ebben a pillanatban szorítsd össze az előbb részletezett módon a makkodat és azonnal állj le az ingerléssel!
Gyakorlat teszi a mestert, de néhányszor előre begyakorlod, tutira menni fog! ;-)
KEGEL-GYAKORLATOK:
===================
A Kegel-izmok konkrétan a végbél záróizmai közvetlenül a prosztata alatt férfiaknál, ill a hüvely fal körül a nőknél, mindkét nemnél a gátizomzat része, tehát a vizelet kiengedésében is szerepet játszik. Edzésükkel mind mi uraságok, mind a gyermekvárásra készülő hölgyek nagyban megkönnyít7ik helyzetüket. Férfiaknál többek között a magömlés és a vizelet, nőknél a vizelet és a szülés szabályozásában játszik fontos szerepet.
Érdekes ambivalencia, de amikor azokat az izmokat működésbe hozzuk, bemerevítjük, akkor tud áthaladni, távozni testünkből a húgycsövön a vizelet ill. végbélen a belek végterméke a salakanyag (köznapi nevén: k-mentesen "xar", széklet vagy ürülék). Éppen ezért ezeket az izmok úgy lehet edzeni, ha befeszítjük. Ezt a gyakorlatot akár most is -- míg itt olvasod irományomat -- elkezd7ed és sikeresen vége7ed. A következőket csináld:
1.) Most vagy a kocsiban a piros lámpánál:
Feszítsd be a "kak'iló-izmokat" 5-10-15 mp-ig, majd engedd ki! Kezdd 5 mp-l, fejezd be 10-15-tel, szépen fokozatosan! A lényeg, hogy egyre csak nyújtsd hosszabbra az időt!
2.) WC-n:
Kezdj el pisilni. Ha elindult a vizelet, utána tartsd vissza 5-10 mp-ig! Ezt követően nyomd rá rendesen egy 5-7 mp-ig, majd megint tartsd vissza!
Igaz, ezzel aztán akár félóráig is elhúzódhat a pissentés, vagy az "oroszok bombázása" :-) de a módszer műxik, és a világ leghíresebb szexológusa Sue Johansson is előszeretettel ajánlja, ahogy én is.
Kérdező havernak pedig jó gyakorlást kívánok, és kérlek, némi idő elteltével számolj be arról, történt-e javulás a te/ti esetetekben.
Jó egészséget kívánva üdvözöl:
EE
Nekem 40 évesen is szinte minden reggel kőkeményen áll.
Szerintem stresszelsz.
Meg akarsz felelni magadnak, mert volt egy elfogadható állapotod, s egyszer csak nem volt.
Beképzelted magadnak, hogy van valami bajod.
Ne tedd.
Az erre irányuló gondolataidat dobozold be és dobd ki.
Ne gondolj arra.
Meglásd hamarosan visszatér a régi élet a kukidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!