Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Koránérő vagyok?

Koránérő vagyok?

Figyelt kérdés

A péniszem mereven 14 cm hosszú és 4 cm széles, és elég szőrös is.

Lehet hogy koránérő vagyok?

13/F

2014. jún. 20. 12:32
 1/7 anonim válasza:
Nekem is ekkora volt, azóta nőtt fél centit :)
2014. jún. 20. 12:34
 2/7 anonim válasza:
Ja. Ez lemaradt: 21/F
2014. jún. 20. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdésed alapján inkább késönérö!
2014. jún. 20. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem normál fejlettségű vagy.Viszont sok alacsony,későnérő típus van.

12-13 éves korban egy átlagos fejlettségű gyereknek már van fanszőre,sőt 13-14 évesen már spermája is van némelyiknek és az sem mindegy hogy milyen magassághoz tartozik a méret.

Milyen magas vagy és mekkora ha nem áll,előváladék,sperma valamelyik v an már?

2014. jún. 20. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs 4 es ,de a méret nem magasság függő.Az utolsó mondatoddal meg egyátalán nem értek egyet .Talán te magad sem tudod,melyik nedvet mikor ,és melyik nemi szerv termeli .
2014. jún. 20. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor lennél az, ha mondjuk csak 10-11 éves lennél
2014. jún. 20. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

De a pénisz méret egy bizonyos korig gyerekkorban függ a magasságtól is,sok fiú aki fiatal tiniként igen alacsony van hogy igen későnérő,kicsi a pénisze és nincs szőre sem.Olvassgass vannak olyan 15 évesek 150-160 cm akik még nem is szőrősődenek,nincs spermájuk és igen kicsi a péniszük.

De amint ezek a fiatalok egy bizonyos magasságot el kezdenek elérni 164-170 cm fele kezdenek nyúlni,vagy elérik a 16-16,5 éves kort ezeket a lemaradásokat behozzák.

A magasságot meg azért hoztam fel mert a 14 cm hosszú álló pénisz másképp néz ki egy 170 és egy 150 cm magas gyereknél,egy 150 magasnál nagynak látszik akár,egy 170 cm magasnál pont jónak.

A spermára és előváladákra azért kérdeztem rá hogy van valamelyik az illetőnek,mert ha van akár csak előváladák az már igen jó jel,akkor nagyon is serdül.

2014. jún. 23. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!