Koránérő vagyok?
A péniszem mereven 14 cm hosszú és 4 cm széles, és elég szőrös is.
Lehet hogy koránérő vagyok?
13/F
Nem normál fejlettségű vagy.Viszont sok alacsony,későnérő típus van.
12-13 éves korban egy átlagos fejlettségű gyereknek már van fanszőre,sőt 13-14 évesen már spermája is van némelyiknek és az sem mindegy hogy milyen magassághoz tartozik a méret.
Milyen magas vagy és mekkora ha nem áll,előváladék,sperma valamelyik v an már?
De a pénisz méret egy bizonyos korig gyerekkorban függ a magasságtól is,sok fiú aki fiatal tiniként igen alacsony van hogy igen későnérő,kicsi a pénisze és nincs szőre sem.Olvassgass vannak olyan 15 évesek 150-160 cm akik még nem is szőrősődenek,nincs spermájuk és igen kicsi a péniszük.
De amint ezek a fiatalok egy bizonyos magasságot el kezdenek elérni 164-170 cm fele kezdenek nyúlni,vagy elérik a 16-16,5 éves kort ezeket a lemaradásokat behozzák.
A magasságot meg azért hoztam fel mert a 14 cm hosszú álló pénisz másképp néz ki egy 170 és egy 150 cm magas gyereknél,egy 150 magasnál nagynak látszik akár,egy 170 cm magasnál pont jónak.
A spermára és előváladákra azért kérdeztem rá hogy van valamelyik az illetőnek,mert ha van akár csak előváladák az már igen jó jel,akkor nagyon is serdül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!