Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon érzékeny a makkom,...

Nagyon érzékeny a makkom, miért van ez?

Figyelt kérdés
Pl masztizásnál nem merek hozzányúlni mert akkor nagyon kellemetlen érzés. Viszon ha meg úgy csinálnám akkor sokkal jobb lenne. Hogyan lehet ezt a fájdalmat enyhíteni? Ha a gatyához ér akkor is nagyon kellemetlen érzés
2014. jún. 10. 16:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Lemaradt. 15/f
2014. jún. 10. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudod az érzékenységet csökkenteni, hogy esténként fürdésnél mindig mosd meg a makkodat is, a kezeddel érintve! Majd törölközővel töröld szárazra! Az elején kellemetlen lesz, de fokozatosan hozzászoksz majd és az érzékenység is csökkenni fog, mert több inger éri a makkodat.
2014. jún. 10. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Pár helyre már leírtam, leírom ide is (és itt helye is van): Fürdéskor nem csak lögybölni kell a vizet a makkodra, hanem kézzel, vagy szivaccsal lecsutakolni és utánna szárazra törölni!

Eleinte én is ordítottam a pici rózsaszín makkom érzékenysége miatt, de törölközőbe üvöltve meg tudtam csinálni. Aztán persze fokozatosan jobb és jobb lett. ma már úgy maszturbálok, hogy csak a makkot dörzsölöma markommal (sokkal nagyobb élvezet, spricc, baromi jó) és ha kell a fedetlen makkom alsógatya nélkül kibírja a farmernadrág súrlódását is. DE nem érzéketlen!

2014. jún. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!