Bőrgyógyászati szűrővizsgálat?
Két dolog lehetséges:
1. Az orvos szükségesnek látta.
2. Az orvos pedofil.
Próbáld megtippelni.
Ha teljes körű volt,akkor nincs helye itt a kérdésnek sem .Ott van a kérdésben,"teljes körű" Az orvos tökéletesen látta el a feladatát.
Az egyes meg nagyon rosszhiszeműen fogta fel a kérdést .
Nézd mért ment a barátod bőrgyógyászati szűrésre,mi célból?
Tehát ha saját maga ment el,saját döntésből,mert van a testén valami anyajegy akkor az orvos normális esetben csak az anyajegyet fogja megnézni és esetleg megkérdezi hogy van a testén máshol is anyajegy vagy megkéri vetkőzön le alsóneműre,de annak tartalmát csak akkor nézi meg ha megkéri erre a barátod vagy ha megkérdezi a doki hogy ott van e anyajegy,vagy más.
Tehát a barátod esete elég ritka.
De tudnunk kellene mért is ment ilyen vizsgálatra?
Aztán meg a barátod megtagadhatta volna a vizsgálat ezen részét.
Nekem nem normális.Voltam bőrgyógyászaton,de én esetembe mert anyajegyet akartam megnézetni és ott csak azt a testrészt nézte meg amivel odamentem.
Az orvos nem pedofil,de nekem nem normális eljárás hogy azt nézegesse az orvos ,ha csak nem azzal a testrészemmel van gond vagy nem én kérem meg hogy nézze meg,vagy ha az orvos nem kérdi meg hogy megvizsgálhatja ezt,hanem csak természetesnek veszi.
Én ilyet nem tapasztaltam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!