Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A 14 cm-er kicsi vagy nagy?...

A 14 cm-er kicsi vagy nagy? (14 éves vagy)

Figyelt kérdés
csak mert az osztályban szokták mondani hogy nekik 16 meg 18 cm-es és azért lennék erre kiváncsi
2009. dec. 15. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
szerintem átlagos nekem is annyi én is 14 vagyok! amúgy meg még nőhet! de ugye állva mérted ugye? :)
2009. dec. 15. 19:01
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Átlagos méret.
2009. dec. 15. 19:03
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
"14 éves vagy" honnan tudod?
2009. dec. 15. 19:04
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Nem kicsi!

Találkoztam már kisebbel is, és 20 évvel idősebb pasi volt a tulaja, de tudta használni, és ez volt a lényeg!

28/L

2009. dec. 15. 19:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok jólvan?

A viccet félretéve szerintem 14 évesen tök jó a 14 centi,aki meg azt állítja,hogy 18,annak lehet vagy 5 centi.

2009. dec. 15. 19:06
 6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen és igen álva mértem meg nyugodhatsz első válaszoló :)
2009. dec. 15. 19:10
 7/18 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
25%

A 14 cm az atomok világában nagyon nagy, a csillagászatban kicsi.

Ha a hímvesszőre gondoltál, akkor miért nem írod le?

Az szintén lehet egyes nőknek megfelelő, másnak kicsi.

A mérése sem egyértelmű (alul, felül, honnan, meddig).

Jó lenne, ha írni is megtanulnál. "cm-er" "14 éves vagy"- már nem vagyok 14 éves

2009. dec. 15. 19:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítés az előző válaszhoz:

A nőket ez marhára nem érdekli. Hogy hány cm.

Láttál már tampont?

A legkisebb kisujjnyi, a legnagyobb mondjuk mutatóujjnyi széles, és kb 4 cm hosszú.

A hüvely alapállapotban - még többször szült nőknél is, ennél zártabb.

Tehát, olyan nincs, hogy valamelyik nőnek "kicsi".

Ha ezt mondja, akkor haragszik rád.

Ha mégis ez lenne, akkor a nő hüvelyizmait kell edzeni.

A 14 nagyon jó!

A fiúk nyilván felfelé kerekítenek, mint a horgászok.

Találkoztam felnőtt férfival, akinek alig látszott - nyugalmi állapotban, s kb. 4-szeresére változaottt időnként :)

De amúgy tényleg mindegy. Mondhatsz te meg 20 cm-t s mérje le!Aki nem hiszi.

2009. dec. 15. 19:26
 9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat az utolsó válasszal vagyok ki elégedve leg inkább de most ha férfiak egészsége akkor miért íjram oda h fiú vagy lány?:D
2009. dec. 15. 21:16
 10/18 anonim ***** válasza:

Figyu!

Ne tudd meg, hány olyan srácot ismerek, aki ekkora méretekkel henceg. Ekkor mondd azt, okés, mutasd meg itt helyben és mérd le mindenki előtt... meglásd, vagy visszahőköl, és abbahagyja a hencegést, vagy ha túlzottan egós a gyerek, azzal jön, hogy "- Mi van? Nem hiszed??" (A végén úgysem fogja megmutatni, mert gyáva és fél, hogy hiteltelenné válik.) XD

Hogy kielégüljön az egyébként mindenkit vmilyen szinten foglalkoztató kíváncsiságod, íme néhány infó...

> Petyhüdt állapotban az átlagos fütykösméret:

Ázsiaiaknál (kínai, japán): 5-8 cm

Átlagos embereknél (fehérek): 8-13 cm

Négereknél (afrikansz, afroamerikai): 10-15 cm

> Merev állapotban:

Ázsiaiaknál: 7-13 cm

Átlagos embereknél: 12-17 cm

Négereknél: 13-20 cm

Ritka kivételek biztos, hogy vannak, pl. láttam már 3 cm-eset, uakkor "lóméretűt" is, előbbit élőben, utóbbit internetes videóban. XD XD XD

Amúgy meg kit érdekel a méret? A nőket nem izgatja, hanem hogy kielégítsd, és azt el lehet érni kicsi vagy nagy méretű dákóval is. A túl nagy méretű, ill. hosszú pénisz a csajnak csak fájdalmat okoz, ill. elérheti a hüvely felsőbb részét, akár a méhnyakot is, arra pedig nincsenek idegvégződések, tehát nincs jelentősége neki az örömszerzésben.

Amelyik csaj csak a méreted vagy a fitymád (felszín) alapján ítél meg, az nem érdemel meg téged, úgyhogy ne zavarjon,...! Fogadd el magad úgy ahogy vagy! 16 éves korig még nő7 vmennyit... :D

Jó egészséget!

2009. dec. 16. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!