A 14 cm-er kicsi vagy nagy? (14 éves vagy)
Nem kicsi!
Találkoztam már kisebbel is, és 20 évvel idősebb pasi volt a tulaja, de tudta használni, és ez volt a lényeg!
28/L
21 vagyok jólvan?
A viccet félretéve szerintem 14 évesen tök jó a 14 centi,aki meg azt állítja,hogy 18,annak lehet vagy 5 centi.
A 14 cm az atomok világában nagyon nagy, a csillagászatban kicsi.
Ha a hímvesszőre gondoltál, akkor miért nem írod le?
Az szintén lehet egyes nőknek megfelelő, másnak kicsi.
A mérése sem egyértelmű (alul, felül, honnan, meddig).
Jó lenne, ha írni is megtanulnál. "cm-er" "14 éves vagy"- már nem vagyok 14 éves
Kiegészítés az előző válaszhoz:
A nőket ez marhára nem érdekli. Hogy hány cm.
Láttál már tampont?
A legkisebb kisujjnyi, a legnagyobb mondjuk mutatóujjnyi széles, és kb 4 cm hosszú.
A hüvely alapállapotban - még többször szült nőknél is, ennél zártabb.
Tehát, olyan nincs, hogy valamelyik nőnek "kicsi".
Ha ezt mondja, akkor haragszik rád.
Ha mégis ez lenne, akkor a nő hüvelyizmait kell edzeni.
A 14 nagyon jó!
A fiúk nyilván felfelé kerekítenek, mint a horgászok.
Találkoztam felnőtt férfival, akinek alig látszott - nyugalmi állapotban, s kb. 4-szeresére változaottt időnként :)
De amúgy tényleg mindegy. Mondhatsz te meg 20 cm-t s mérje le!Aki nem hiszi.
Figyu!
Ne tudd meg, hány olyan srácot ismerek, aki ekkora méretekkel henceg. Ekkor mondd azt, okés, mutasd meg itt helyben és mérd le mindenki előtt... meglásd, vagy visszahőköl, és abbahagyja a hencegést, vagy ha túlzottan egós a gyerek, azzal jön, hogy "- Mi van? Nem hiszed??" (A végén úgysem fogja megmutatni, mert gyáva és fél, hogy hiteltelenné válik.) XD
Hogy kielégüljön az egyébként mindenkit vmilyen szinten foglalkoztató kíváncsiságod, íme néhány infó...
> Petyhüdt állapotban az átlagos fütykösméret:
Ázsiaiaknál (kínai, japán): 5-8 cm
Átlagos embereknél (fehérek): 8-13 cm
Négereknél (afrikansz, afroamerikai): 10-15 cm
> Merev állapotban:
Ázsiaiaknál: 7-13 cm
Átlagos embereknél: 12-17 cm
Négereknél: 13-20 cm
Ritka kivételek biztos, hogy vannak, pl. láttam már 3 cm-eset, uakkor "lóméretűt" is, előbbit élőben, utóbbit internetes videóban. XD XD XD
Amúgy meg kit érdekel a méret? A nőket nem izgatja, hanem hogy kielégítsd, és azt el lehet érni kicsi vagy nagy méretű dákóval is. A túl nagy méretű, ill. hosszú pénisz a csajnak csak fájdalmat okoz, ill. elérheti a hüvely felsőbb részét, akár a méhnyakot is, arra pedig nincsenek idegvégződések, tehát nincs jelentősége neki az örömszerzésben.
Amelyik csaj csak a méreted vagy a fitymád (felszín) alapján ítél meg, az nem érdemel meg téged, úgyhogy ne zavarjon,...! Fogadd el magad úgy ahogy vagy! 16 éves korig még nő7 vmennyit... :D
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!