Hogyan történik a vizsgálat? (fitymaszűkület)
Fitymaszűkületem van. A kérdés azokhoz szól, akik már végigcsinálták az egészet.
Szóval... Még ebben a hónapban el akarok menni urológushoz, csak érdekelne egy-két dolog előtte.
Először a háziorvoshoz kell mennem, és ő ad beutalót a kórházba? Esetleg mehetek egyből az urológiára?
Aztán leírhatnátok az egész vizsgálat menetét is. Ilyenekre gondolok, hogy hogy vizsgál majd meg az orvos? Normál állapotban nézi meg a péniszemet először, aztán merevedés közben, vagy hogy?
17/F
Urológiára elvileg nem szükséges beutaló, így a háziorvos is kihagyható.
A vizsgálat sokszor csak annyi, hogy megkérdezik, hogy mivan, meg vetnek egy pillantást a problémára. Nem kell aggódni, nem hosszadalmas, elhiszik, amit mondasz :)
A vizsgálatnál nem szokták a dokik mereven megnézni. Ha petyhüdt állapotban hátrahúzható a fityma, de te közlöd, hogy mereven meg akadozik, akkor azt elhiszi, esetleg elképzelhető, hogy nem merev állapotában is megvan a szeme a dokinak ahhoz, hogy lássa, ez tényleg így lehet.
Vigyázz azonban, mert a vizsgálat után előfordulhat, hogy ajánl valamit. Ha valamilyen krémet, hogy azzal kenegesd, tágítsd fürdés után vagy ilyesmi, az nem gond.
Ha viszont úgy találja, hogy beavatkozásra szorulsz, akkor ajánlani fogja azt, amit legegyszerűbbnek és legkézenfekvőbbnek, leggyorsabbnak tart. Ez nagyon sokszor a teljes körülmetélés.
Az én szüleimet sajnos szintén meggyőzték és a szexuális életem emiatt romokban van, mert nem mindenkinek sikerül jól a műtét.
Ezért, ha lehet, akkor tájékozódj a bemetszésről, plasztikákról, esetleg a részleges metélésről, hogy ne kelljen az egészet lecsonkolni egy szűkület miatt.
Sajnos, utána már késő bánat :(
köszi a segítséget...
"a szexuális életem emiatt romokban van, mert nem mindenkinek sikerül jól a műtét."
ez mit jelent?
Az azt jelenti, hogy a makk ki van száradva, mert a természetes nedvesítője nincs ott, ami védené.
Ezt nem mindenkinek a szervezete viseli jól, az én makkom olyan, mint a kicserepesedett száj, ahogy a szélben töredezett lesz, ugyanolyan színű és smirglipapírszerű a tapintása. A makkra föl is vannak tapadva kis cafatok, amik rá vannak gyógyulva, ezek feszítenek is a szex közben, ezért írtam, hogy a szexuális életem romokban, mert csak drogokkal tudom élvezni.
A makkon levő foltosodás miatt úgy nézek ki, mint egy nemibeteg.
Ja, az extra pedig a műtét után 20 évvel kiesett varrat volt (!) aminek helyén, a lyukban kis bűzös kosz gyűlik, amit rendszeresen kell tisztogatnom.
Na szóval, az, hogy jobb a szex: nem igaz.
Az, hogy higiénikus: nem igaz.
Az pedig, hogy jobban néz ki: egy csonkolt testrész? Mitől is? Te jó isten :(
Akik itt irogatnak a körülmetélés mellett és nagyon idegesek, amikor egy ellenvélemény is megjelenik, mindent megtesznek, hogy a vélt igazuk legyen csak olvasható.
Persze, tény, hogy sokan akarják a fitymájukat levágatni és sokan egész életükben utána ennek a haszonélvezői.
Csak halkan jegyezném meg, hogy én nem tartozom közéjük és BÁRKI, aki ezen átesik a rábeszélőművészek, "segítők", gyors eredményt akaró lelkiismeretlen orvosok, buta anyukák miatt és utána pórul jár, semmilyen segítséget nem kap, mert nem is kaphat. Nincs mit csinálni :(
Ami megoldás, az az, hogy a szűkületet kezelni kell, ha pedig műteni kell, akkor léteznek plasztikák (2009 van, ugye) létezik bemetszés, esetleg részleges metélés, a lényeg, hogy a fitymából igyekezni kell maximumot megőrizni, mert nem viccből van ott...
A többségnek sikeres a körülmetélése. Az hogy meg száraz a makkod meg stb., azt lehet kenegetni testápolóval. Ráadásul valszeg azért száraz ott is a bőröd, mert alapjáraton máshol is kiszáradsz.
Engem 3 éve metéltek körül. Még szűz vagyok. Egyedüli panaszom, hogy az egyik helyen kicsit idétlenül forrt össze a bőr és nőtt egy apró pukli oda. De ez semmiben nem gátol engem. Nem okoz fájdalmat, szerintem annyira idétlenül se néz ki. Bár mostanában gondolkozom azon, hogy megmutatom egy urológusnak, Januárba megyek is. Sose lehet tudni.
Nem tudom ki ez az ember aki itt írogatja, hogy ez milyen veszélyes dolog. Hát persze, minden műtétnek meg van az esélye, hogy balul sül el. Azért mert neked épp úgy sikerült, az nem jelenti, azt hogy a másik több száz embernek is olyan lett.
Ez ám az igazán veszélyes, aljas demagógia, ami itt folyik.
Nos, az, hogy hogy sikerül egy műtét, majd csak UTÁNA derül ki, ezért, ha nem muszáj, akkor a műtétet ugyebár NEM KELL ELVÉGEZNI, főleg, ha annyi más lehetőség van.
Amiket fölsoroltam, arra érdekes módon a körülmetélésmániások nem szeretnek reagálni, pedig létező és működő módszerek.
Ha 100 esetből csak egy lesz rossz utána, az szerintem már elég sok. Főleg, ha én vagyok az, nem igaz?
Itt állok kb használhatatlan, gusztustalan pénisszel. Én nem úsztam meg egy kis csomóval, nekem FÁJ.
A testápolót meg felejtsd el, mert egyrészt nem kenegethetem magam életem végéig (vagy, ha azt mondod, hogy tegyem azt, akkor mitől is olyan hasznos a körülmetélés?) amúgy meg a bőröm egyáltalán NEM SZÁRAZ máshol. Nem kell itt terelni, hogy "ez egy másfajta probléma" mert az simán hazugság, aljas terelés.
Mi lenne, ha nem a csonkítást reklámozná a sok hülye? Vannak civilizált megoldások is, azért, mert neked elbaszták, még nem kéne másoknak is ezt kívánni.
Nem szégyelled magad, idejössz és süketelsz?
Nézd. Én átérzem a problémádat. Tényleg borzasztó lehet.
De ha 100ból 1 ember beszopja a műtétet. Az akkor is csak 1%.
Én mióta olvasgatom ezeket a fitymaszűkületes fórumokat meg isten tudja miket (3éve), te vagy az első ember, akivel találkozok és problémája lett ebből.
Emiatt azt hirdetni, hogy ez milyen marha veszélyes dolog. Felesleges. Abszolút egy szaros rutin műtétről van szó. 15perc alatt kész az egész.
Lehet vannak alternatív megoldások mint pl krémekkel tágítani. De sok esetben vagy nem érnek semmit, vagy pedig csak ideiglenes a változás és egy időután újra beszűkül. Ezért egyszerűbb elmenni megcsináltatni ezt az "életveszélyes" műtétet és utána 1 hónapig áztatgatni kamillateában, fájósan pisilni és kibírni rejsz nélkül.
"Nézd. Én átérzem a problémádat. Tényleg borzasztó lehet."
Tényleg.
"De ha 100ból 1 ember beszopja a műtétet. Az akkor is csak 1%."
Az AAP nevű szervezet az USA-ban vizsgálta, hogy hány százalék az, aki valamilyen módon elégedetlen a műtéttel. Eszerint 29.9%.
Az se sok? Ja, csak az számít, hogy te a 70%-ban vagy? De laza vagy...
"Én mióta olvasgatom ezeket a fitymaszűkületes fórumokat meg isten tudja miket (3éve), te vagy az első ember, akivel találkozok és problémája lett ebből."
Ha valóban olvasod, akkor elég figyelmetlenül olvashattál. Én is és még páran (mert ugyebár nem vagyok egyedül, még ha a körülmetélős oldal üzemeltetőinek ez így is lenne kényelmes, nos, nem, sajnos NAGYON NEM) póruljártunk, ha megnézed pl az index fórumát, ott láthatod, hogy a körümetélős oldallal rendelkező srác teljesen átvette a hatalmat. Ott többen is írtak ellene, mindet kimoderálták. És ez évek óta tart.
Amúgy pedig.... szerinted, ha valakinek pl csúnya, azt kürtölgeti a neten? Szerinted ez így működik? Egy olyan testrészről beszélünk, amit a férfiak igen fontosnak tartanak, szerinted milyen érzés egy pasinak, amikor a saját farkát egy fórumon fikázza?
Nyilván nem csinál belőle rendszert, ha meg is teszi párszor. Vannak olyanok is, mint te, akinek rosszul sikerült és utána meg várja, hogy másokhoz hasonlóvá válhasson, hogy ne legyen feltűnő (bocs, de más motivációt nem látok, még talán arra gondolhatunk, hogy te üzemelteted az oldalt, a körülmetélős figurák egészen gátlástalanok és sunyik)
"Emiatt azt hirdetni, hogy ez milyen marha veszélyes dolog. Felesleges. Abszolút egy szaros rutin műtétről van szó. 15perc alatt kész az egész."
Rutinműtétnek is megvan a kockázata! Egy rutinműtét is vágással kezdődik és heggel végződik. És nem érdekel, hogy 15 perc, vagy 15 óra, életem végéig szenvedek vele és nem segíthet rajta senki se, tetejébe még a magadfajták szemétkedéseit is olvashatom, miközben épp próbálok segíteni másokon, hogy ne járjanak így még véletlenül se.
"Lehet vannak alternatív megoldások mint pl krémekkel tágítani. De sok esetben vagy nem érnek semmit, vagy pedig csak ideiglenes a változás és egy időután újra beszűkül."
Legyen már meg a választása mindenkinek! Hogy mekkorát csonkíttat!! Nem ez az egyértelmű? Kellő tájékoztatás, nem az az alap??
"Ezért egyszerűbb elmenni megcsináltatni ezt az "életveszélyes" műtétet és utána 1 hónapig áztatgatni kamillateában, fájósan pisilni és kibírni rejsz nélkül."
Ne tedd idézőjelbe, mert haltak már meg benne, ráadásul tipikusan olyanok, akik fölöslegesen, mert nekik nem szűkület volt, hanem pici csecsemőként a barbár szokások miatt történt.
Tedd inkább idézőjelbe a saját sületlenségeidet és igyekezz informálni a lehetőségekről, mivel - ha nem vetted volna észre - 2009 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!